Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Βασικός και στην Κύπρο ο Αντρίγια (pic)

Δημοφιλή

Με ένα φιλικό κόντρα στην Κύπρο, στη Λάρνακα, ολοκληρώνονται οι υποχρεώσεις του Αντρίγια Ζίβκοβιτς με την Εθνική Σερβίας, με τον ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ να βρίσκεται για ακόμα μια φορά στο αρχικό σχήμα, έχοντας πρωτίστως βρεθεί στο επίκεντρο των «πλάβι» προ της εκτός έδρας αναμέτρησης με τους Κύπριους. Πιο συγκεκριμένα, ο Στοϊκοβιτς ξεκινά τον εξτρέμ του Δικεφάλου στην ενδεκάδα, την ίδια ώρα που οι Μλαντένοβιτς (Παναθηναϊκού) και Γκατσίνοβιτς (ΑΕΚ) μένουν στον πάγκο.

 Η σύνθεση των Σέρβων:

Μετά τη βαριά ήττα που γνώρισαν από τους Ρώσους προ λίγων ημερών με 4-0 σε μία αναμέτρηση που ο Σέρβος μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ αγωνίστηκε για 45 λεπτά, οι «πλάβι» αναζητούν εναγωνίως επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα δεδομένου πως η προηγούμενη ήττα τους έγινε αφορμή αρνητικών σχολίων. Ενδεικτικό πως από πλευράς ΜΜΕ της Σερβίας σημειώνεται πως «η εθνικής Σερβίας άφησε πολύ άσχημες εντυπώσεις στο φιλικό με τη Ρωσία που ήρθε να προστεθεί στο κακό αγωνιστικά φεγγάρι που διάγει. Το φιλικό με την Κύπρο προσφέρει μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για αντίδραση».

Την ίδια ώρα «παρών» στην αρχική σύνθεση της εθνικής Βουλγαρίας που αντιμετωπίζει τη δεδομένη χρονική στιγμή το Αζερμπαϊτζάν στο Μπακού βρίσκεται ο Κίριλ Ντεσπόντοφ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Τρομερό στατιστικό για Λουτσέσκου

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου διανύει την δεύτερη θητεία του στον πάγκο του ΠΑΟΚ, με τον Ρουμάνο τεχνικό να έχει φτάσει...

Στην ίδια κατηγορία