Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Ξανά και ξανά βασικός ο… αρχηγός Ντεσπόντοφ

Δημοφιλή

Παίρνοντας μία σημαντική νίκη κόντρα στην Τανζανία προ λίγων ημερών στην οποία άφησε το «στίγμα» του με… γκολάρα από εκτέλεση φάουλ προσυπογράφοντας ένα νικηφόρο αποτέλεσμα μετά από αρκετό καιρό για την εθνική Βουλγαρίας, ο Κίριλ Ντεσπόντοφ δηλώνει το «παρών» και στην τελευταία αναμέτρηση του αντιπροσωπευτικού του συγκροτήματος που τίθεται αντιμέτωπο με το Αζερμπαϊτζάν.

Ενδεικτικό πως ο Ίλιαν Ίλιεφ τον συμπεριέλαβε στην αρχική σύνθεση σε έναν αγώνα που φαντάζει πιο δύσκολος για τους Βούλγαρους. Αυτή θα είναι η συμμετοχή νούμερο 47 του διεθνούς εξτρέμ του ΠΑΟΚ με το Εθνόσημο, έχοντας πετύχει μέχρι στιγμής 13 γκολ.

Δείτε αναλυτικότερα τη σύνθεση που επέλεξαν:

Αγωνιστικές υποχρεώσεις τη σημερινή (25.03) μέρα έχει και ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς με τη Σερβία που τίθεται αντιμέτωπη με την Κύπρο, αναζητώντας εναγωνίως μία νίκη ψυχολογίας κατόπιν της πρόσφατης ήττας που γνώρισε από τη Ρωσία και επί της ουσίας έγινε αντικείμενο αρνητικών σχολίων. Ενδεικτικό πως από πλευράς ΜΜΕ της Σερβίας σημειώνεται πως «η εθνικής Σερβίας άφησε πολύ άσχημες εντυπώσεις στο φιλικό με τη Ρωσία που ήρθε να προστεθεί στο κακό αγωνιστικά φεγγάρι που διάγει. Το φιλικό με την Κύπρο προσφέρει μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για αντίδραση».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Ουάρντα: «Σε ευχαριστώ για όλα μεγάλε Πάμπλο»

Πολύ σύντομο αποδείχθηκε το πέρασμα του Αμρ Ουάρντα από τον Πανσερραϊκό, με την ομάδα των Σερρών να ανακοινώνει χθές...

Στην ίδια κατηγορία