Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Βαλεντίν Ροζιέ: Τι «παίζει» με τον 27χρονο Γάλλο δεξιό μπακ και τον ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Δύσκολα… φεγγάρια για την Μπεσίκτας στην Τουρκία. Η ομάδα της Κωνσταντινούπολης έχασε πολύτιμο έδαφος στο κυνήγι του πρωταθλήματος, με διψήφια απόσταση βαθμών από την κορυφή της βαθμολογίας.

Εσχάτως, ο νέος πρόεδρος σε συνεργασία με τον κόουτς, Ρίζα Τσαλιμάι ο οποίος ανέλαβε καθήκοντα τον περασμένο μήνα, αποφάσισαν να προχωρήσουν σε «λίφτινγκ» στο ρόστερ της ομάδας.

Η αναδόμηση του ρόστερ θα ξεκινήσει με επίκεντρο την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Νέοι παίκτες θα προστεθούν στο δυναμικό της Μπεσίκτας και κάποιοι άλλοι θα αποχωρήσουν.

Ένας εκ των παικτών που βγαίνει προς πώληση είναι και ο Βαλεντίν Ροζιέ.

Γεννημένος στις 19 Αυγούστου 1996, έχει 21 συμμετοχές και 2 ασίστ την τρέχουσα σεζόν. Η Μπεσίκτας τον απέκτησε από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας έναντι 4,8 εκατ. ευρώ το καλοκαίρι του ΄22. Νωρίτερα έπαιξε ως δανεικός στην τουρκική ομάδα, με την οποία έχει γράψει συνολικά στο κοντέρ, 126 συμμετοχές, 6 γκολ και 18 ασίστ.

Εκτός από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας (16 συμμετοχές) φόρεσε στο παρελθόν και τη φανέλα της Ντιζόν (60 παιχνίδια – 7 ασίστ).

Το συμβόλαιο του Ροζιέ με την Μπεσίκτας λήγει το καλοκαίρι του ΄25, ωστόσο οι δύο πλευρές δεν θα φτάσουν μέχρι εκεί.

Ήδη ο ποδοσφαιριστής και οι εκπρόσωποί του έχουν ειδοποιηθεί να ψαχτούν για νέα ομάδα κι ενώ τα γαλλικά media έγραψαν πως υπάρχει ενδιαφέρον από την Νις.

Μια φορά, οι εκπρόσωποι του Ροζιέ… ιχνηλατούν (και) την ελληνική αγορά και σύμφωνα με πληροφορίες μας, ενημερώθηκαν πως ο ΠΑΟΚ κινείται για την ενίσχυση στο δεξί άκρο της άμυνας με φόντο το παζάρι του Ιανουαρίου.

Παρεμπιπτόντως, οι ετήσιες αποδοχές του Γάλλου ποδοσφαιριστή στην Μπεσίκτας κυμαίνονται στο 1,8 εκατ. ευρώ, ενώ στην Τουρκία κυκλοφορεί πως η ομάδα του ζητά – σε πρώτο χρόνο – 2 εκατ. ευρώ plus για την πώλησή του, χωρίς όμως να αποκλείει την προοπτική ενός δανεισμού με οψιόν αγοράς.


Τελευταία νέα

Οι αριθμοί των φορ του ΠΑΟΚ λένε την αλήθεια

Μπορεί να λένε πως οι αριθμοί είναι ο καλύτερος τρόπος για να πεις ψέματα, ωστόσο κάποιοι δεν μπορούν να...

Στην ίδια κατηγορία