Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Ο ακριβής ρόλος του Τόμας Τσορν, που πιάνει δουλειά στον ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Από τις αρχές του Ιανουαρίου αναμένεται να ενεργοποιηθεί η συμφωνία της ιδιοκτησίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με τον Τόμας Τσoρν, ο οποίος θα έρθει στη Θεσσαλονίκη για να πιάσει δουλειά στην Τούμπα.

Ο 37χρονος Ρωσογερμανός είναι τους τελευταίους μήνες σε επαφή με την οικογένεια Σαββίδη και έχουν συζητηθεί όλες οι πτυχές της συνεργασίας, προκειμένου να αποτελέσει κομμάτι του ποδοσφαιρικού τμήματος του ΠΑΟΚ.

Ο ακριβής ρόλος του Τσορν θα αποσαφηνιστεί με την ανακοίνωση της συνεργασίας, ωστόσο οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα είναι κάτι σαν διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος, έχοντας τον ρόλο της σύνδεσης του ποδοσφαιρικού τμήματος με την διοίκηση και την ιδιοκτησία για να υπάρχει μεγαλύτερη ευελιξία και ταχύτητα στις αποφάσεις.

Ο Τσορν θα έχει άποψη για την ομάδα και το ρόστερ, θα συμμετέχει στις αποφάσεις, ωστόσο οι πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν θα έχει τον ρόλο του αθλητικού διευθυντή, όπως τον έχουμε συνηθίσει τα τελευταία χρόνια…

 


Τελευταία νέα

Εθισμένος στις νίκες ο ΠΑΟΚ!

Για την 25η αγωνιστική της Women’s Football League, ο ΠΑΟΚ Morris υποδέχτηκε στους Νέους Επιβάτες τις Ελπίδες Καρδίτσας, τις...

Στην ίδια κατηγορία