Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Τζόνι Αναστασιάδης: «Ο Πρίγιοβιτς μιλάει συνέχεια για τον ΠΑΟΚ»

Δημοφιλή

Στην Τούμπα βρέθηκε την περασμένη Κυριακή (20/8) ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου, Τζόνι Αναστασιάδης, που ταξίδεψε από την Αυστραλία στη Θεσσαλονίκη και επισκέφθηκε το αγαπημένο του γήπεδο στην Ελλάδα. Συνέντευξη σε ραδιοφωνικό σταθμό έδωσε ο Τζόνι Αναστασιάδης μιλώντας για τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς και την αγάπη που έχει στον ΠΑΟΚ και τον Ιβάν Σαββίδη.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Με τον Πρίγιοβιτς ήμασταν κάθε μέρα μαζί, στην ομάδα, από την οποία εγώ αποχώρησα, γιατί θέλω να ανέβω επίπεδο, να αναλάβω ομάδα ως πρώτος προπονητής, αλλά στα τρία χρόνια που ήμασταν μαζί, δεν υπήρχε μέρα που να μην μου πει, να μην συζητήσουμε για την Τούμπα, για τον ΠΑΟΚ, για τον λαό του και όσα έζησε μέσα σε αυτό το γήπεδο, τα οποία δεν μπορεί να ξεχάσει ποτέ. Πέρυσι, στην ομάδα δεν πήγε καλά, τραυματίστηκε και έβαλε μόνο πέντε γκολ, έφυγε για Σερβία, για να αποθεραπευθεί και γύρισε με κιλά. Τώρα, πρέπει να κάνουν μια προσπάθεια για να χάσει τα κιλά που έβαλε, θα το πετύχουν πιστεύω, γιατί αυτή είναι η τελευταία χρονιά του στην ομάδα, στην Αυστραλία. Ο Πρίγιοβιτς είναι παίκτης, ο οποίος μέσα στην περιοχή, δεν το χάνει το γκολ, αλλά όταν είναι σε καλή κατάσταση».

Για το ύψος του συμβολαίου του:

«Έχει το υψηλότερο συμβόλαιο στην Αυστραλία, παίρνει 1 εκατομμύριο δολάρια το χρόνο και επειδή είναι βαρύ το συμβόλαιο, κατά καιρούς, η ομάδα συζητά την περίπτωση να τον δώσει σε ομάδα της Ευρώπης, αλλά από ότι γνωρίζω δεν ήρθε κάποια σοβαρή πρόταση. Αυτό που μου έμεινε όμως από τον Πρίγιοβιτς είναι η αγάπη του για τον ΠΑΟΚ, για την Τούμπα και για τον Ιβάν Σαββίδη, με τον οποίο έχει άριστη σχέση και μιλάνε κατά διαστήματα, έστω με μηνύματα. Υπάρχει αλληλοεκτίμηση, άλλωστε ο Πρίγιο δεν ξεχνάει ότι στον ΠΑΟΚ έπαιξε καλά και έκανε τις δυο μεγάλες μεταγραφές σε Σαουδική Αραβία και Αυστραλία».


Τελευταία νέα

«Χωρίζουν» Γκαρσία-Πανσερραϊκός;

Αυξάνονται οι πιθανότητες έτσι ώστε ο Πάμπλο Γκαρσία να αποχωρήσει από τον Πανσερραϊκό, καθώς αναζητά μία νέα πρόκληση για...

Στην ίδια κατηγορία