Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Το σημερινό (23/8) πρόγραμμα του ΠΑΟΚ στη Σκωτία

Δημοφιλή

Τα προβλήματα, που έχει να διαχειριστεί ο Ράζβαν Λουτσέσκου ενόψει της αυριανής (24/8) αναμέτρηση στο Τάινκαστλ είναι πολλά. Ο ΠΑΟΚ έχει σημαντικές απουσίες για το αυριανό ματς, ενώ ακόμη δεν έχει βρεθεί λύση για την περίπτωση του Μαγκομέντ Οζντόεφ, ώστε να ταξιδέψει στο Εδιμβούργο.

Ο Δικέφαλος πρέπει να ξεπεράσει τα προβλήματα και τις απουσίες και να επικεντρωθεί στο αυριανό παιχνίδι, ώστε να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα, που θα του δώσει το πάνω χέρι ενόψει της ρεβάνς στο γήπεδο της Τούμπας (31/8).

Η αποστολή των «ασπρόμαυρων» έφτασε στη Σκωτία αργά το βράδυ της Τρίτης (22/8) και οι παίκτες θα έχουν λίγο χρόνο να ξεκουραστούν σήμερα το πρωί. Το απόγευμα, ωστόσο, το πρόγραμμα της ομάδας είναι γεμάτο… δράση. Στις 18:30 θα πραγματοποιηθεί στο Τάινκαστλ η συνέντευξη Τύπου του Ράζβαν Λουτσέσκου, ενώ δηλώσεις θα κάνει κι ένας ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ.

Η τελευταία προπόνηση του Δικεφάλου θα διεξαχθεί λίγο αργότερα στο γήπεδο της Χάρτς, με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να παίρνει τις τελικές αποφάσεις, πριν το σημαντικό παιχνίδι για τα Play off του UEFA Conference League.


Τελευταία νέα

Παναθηναϊκός: Παρελθόν ο Τερίμ, αναλαμβάνει ο Κόντης

Η πολύ «βαριά» ήττα απ’ τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα στην 9η αγωνιστική των play off (τρίτη σερί για τους...

Στην ίδια κατηγορία