Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Τσιγγάρας: «Ετσι θα έρθει η νίκη με τον Πανσερραϊκό»

Δημοφιλή

Ο Χάρης Τσιγγάρας ανέλυσε σε δηλώσεις του το ματς με τον Πανσερραϊκό, τονίζοντας τα στοιχεία, που πρέπει να έχει η ομάδα του, προκειμένου να πάρει τη νίκη.

«Είμαστε πάρα πολύ καλά, είμαστε έτοιμοι για το ματς. Πιστεύω ότι θα πάνε όλα καλά», ανέφερε αρχικά ο Έλληνας μέσος στο συνδρομητικό κανάλι και στη συνέχεια παραδέχθηκε πως σκέφτονται το παιχνίδι στη Γερμανία για το Europa Conference League: «Σίγουρα υπάρχουν σκέψεις και για το παιχνίδι με την Άιντραχτ, ο προπονητής όμως μας μίλησε, έχουμε ένα παιχνίδι μπροστά μας και πρέπει να είμαστε focus σε αυτό το παιχνίδι να το πάρουμε και μετά έχουμε κάποιες μέρες να κοιτάξουμε το ματς με την Άιντραχτ», τόνισε.

Όσον αφορά την αποψινή αναμέτρηση με τον Πανσερραϊκό, υπογράμμισε:

«Θα είναι δύσκολο ματς όπως κάθε ματς όποιος παίζει αντίπαλος με τον ΠΑΟΚ θέλει να κερδίσει να του κόψει βαθμούς να πάρει βαθμούς. Πιστεύω ότι θα είναι δύσκολο παιχνίδι, ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε έχουμε αυτοπεποίθηση στις ικανότητες μας και πιστεύω ότι θα μπορέσουμε να πάρουμε το τρίποντο. Θα πρέπει να πάρουμε τις δεύτερες μπάλες, να είμαστε γρήγοροι με την μπάλα, να επιτεθούμε όταν βρούμε ελεύθερους χώρος να τους πάρουμε κι από κει και πέρα, να είμαστε καλά αμυντικά και πιστεύω ότι θα το κερδίσουμε το παιχνίδι».

Στη συνέχεια, μίλησε για τον Πάμπλο Γκαρσία, ο οποίος επιστρέφει ως αντίπαλος για πρώτη φορά στην Τούμπα: «Τον εκτιμώ πάρα πολύ ως άνθρωπο, ήταν από τους πρώτους μου προπονητές, σίγουρα ξέρει πολλά πράγματα για τον ΠΑΟΚ, είναι μέρος της ιστορίας του, αλλά από κει και πέρα είναι ένας προπονητής που θα κοιτάξει το καλό της ομάδας του κι εμείς θα κοιτάξουμε το καλό της δικής μας ομάδας».

Για την πρόσφατη κλήση του στην Εθνική ομάδα, είπε: «Τα περισσότερα παιδιά τα γνωρίζω είτε από άλλες ομάδες είτε παλιά μπορεί να έχουμε υπάρξει και συμπαίκτες. Από κει και πέρα το κλίμα είναι φανταστικό στην Εθνική πιστεύω ότι αυτό το άξιζαν τα παιδιά άξιζαν γενικότερα να κάνουνε μια καλή εμφάνιση στο τελευταίο ματς με τη Γαλλία νομίζω ότι τα καταφέραμε αποδείξουμε ότι μπορούμε να βρισκόμαστε εκεί πέρα και θα κοιτάξουμε τα παιχνίδια στο Μάρτιο. Δεν θέλω να μιλάω για το μέλλον θέλω να αφοσιώνομαι στο παρόν να δουλέψω αυτός είναι ο στόχος μου να δουλέψω όσο μπορώ και από κει και πέρα όσο όπως τα φέρει ζωή».

Κλείνοντας, μίλησε για το πρόγραμμα του ΠΑΟΚ, με τα αρκετά παιχνίδια σε μικρό χρονικό διάστημα: «Εμείς κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι, δεν σκέφτομαι το μέλλον αυτή τη στιγμή έχουμε να αντιμετωπίσουμε τον Πανσερραϊκό μετά την Άιντραχτ, κοιτάμε τον Πανσερραϊκό και όλα τα παιχνίδια σιγά-σιγά θα έρθουν».


Τελευταία νέα

Η γκολάρα του Ντεσπόντοφ πήρε βραβείο!

Tην, έξοχη, εκτέλεση του Κίριλ Ντεσπόντοφ κόντρα στον Παναθηναϊκό ανέδειξαν ως το κορυφαίο γκολ του Μαρτίου οι φίλοι του...

Στην ίδια κατηγορία