Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Σβαααάμπ και… γκολ!

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ αγχώθηκε κόντρα στη Λαμία, αλλά τελικά πήρε αυτό που ήθελε με 3-1, αποφεύγοντας την παγίδα της ομάδας του Βόκολου.

Ο Δικέφαλος μπήκε… χαλαρά στο ματς και το πλήρωσε στο 7΄, όταν ο Μαρτίνεθ εκμεταλλεύτηκε την ασυνεννοησία των Κεντζιόρα και Κοτάρσκι, στέλνοντας την μπάλα στην ανυπεράσπιστη εστία. Οι φιλοξενούμενοι έψαξαν και δεύτερο γκολ, χάνοντας σημαντικές ευκαιρίες με τους Σλίβκα (18΄) και Λέικ (21΄).

Ο Δικέφαλος έδειχνε μπλοκαρισμένος και έπρεπε να φθάσει στο 23΄ για να απειλήσει σοβαρά την αντίπαλη εστία με το πλασέ του Σοάρες, που εξουδετερώθηκε από την αντίπαλη άμυνα. Τελικά, στο 45΄ ο ΠΑΟΚ έφθασε στην ισοφάριση με την κεφαλιά του Μιχαηλίδη, που αξιοποίησε τη σέντρα ακριβείας του Ζίβκοβιτς.

Με τρεις αλλαγές (Μπάμπα, Μεϊτέ, Τάισον) άρχισε ο Λουτσέσκου το β΄ ημίχρονο, σε μια προσπάθεια ν’ αλλάξει την εικόνα της ομάδας του.

Στο 50΄ ο Κοσέλεφ εξουδετέρωσε την προσπάθεια του Οζντόεφ, ενώ στο 61΄ η κεφαλιά του Σαμάτα έφυγε άουτ. Δύο λεπτά αργότερα ο Τάισον δεν βρήκε στόχο με το σουτ που επιχείρησε, ενώ στο 67΄ ο Κοσέλεφ έδιωξε σε κόρνερ το σουτ του Ζίβκοβιτς.

Το 2-1 για τον ΠΑΟΚ έγινε στο 70΄, όταν ο Ζίβκοβιτς έδωσε στον Σβαμπ κι ο Αυστριακός, πέντε λεπτά μετά την είσοδο του στο ματς, νίκησε με ωραίο σουτ τον Κοσέλεφ. Στο 86΄ ο Κορνέζος ανέτρεψε τον Σαμάτα, η εξέδρα απαίτησε να εκτελέσει το πέναλτι ο Τανζανός, αλλά τελικά ο Σβαμπ ήταν ο εκτελεστής για το τελικό 3-1. Και στις καθυστερήσεις ο Μπάμπα είχε δοκάρι.

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Βιεϊρίνια (81΄ Σάστρε), Κεντζιόρα, Μιχαηλίδης, Σοάρες (46΄ Μπάμπα), Τσιγγάρας (46΄ Μεϊτέ), Οζντόεφ (65΄ Σβαμπ), Ζίβκοβιτς, Κωνσταντέλιας, Ντεσπόντοφ (46΄ Τάισον), Σαμάτα.

Λαμία: Koσέλεφ, Σίντκλεϊ, Σιμόν, Τζανετόπουλος, Κορνέζος, Νούνιες (46΄ Σαντάνα), Τζανδάρης, Τσιλούλης, Μαρτίνεθ (87΄ Τόσιτς), Λέικ (78΄ Στάνκο), Σλίβκα (78΄ Μάλτσι).

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Τα παιχνίδια του Οζέγκοβιτς με ΠΑΟΚ

Μπορεί σερβικά δημοσιεύματα να ανέφεραν πως ο ΠΑΟΚ είναι σε επαφές με τον με τον επιθετικό της Κηφισιάς, Όγκνιεν...

Στην ίδια κατηγορία