Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Τρόμαξαν με τον Σφιντέρσκι!

Δημοφιλή

Ο πρώην επιθετικός του ΠΑΟΚ, Κάρολ Σφιντέρσκι, δε κατάφερε να ολοκληρώσει την αναμέτρηση της Πολωνίας κόντρα στη Τσεχία, καθώς επίσης έμεινε ολόκληρο το βράδυ στο νοσοκομείο. Στην αναμέτρηση της Πολωνίας με τη Τσεχία για τη 9η αγωνιστική των προκριματικών του Euro 2024, ο Κάρολ Σφιντέρσκι βρέθηκε στο επίκεντρο!

Ο πρώην φορ του ΠΑΟΚ πήρε φανέλα βασικού στη θέση της επίθεσης και στο πλευρό του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, ωστόσο στο ημίχρονο του αγώνα αντικαταστάθηκε για έναν σοβαρό λόγο. Όπως έγινε γνωστό αργότερα, με τη λήξη του πρώτου μέρους και κατά την έξοδο των ποδοσφαιριστών από τον αγωνιστικό χώρο, ο Πολωνός φορ δεν κατάφερε να φτάσει μέχρι τα αποδυτήρια, καθώς μέσα στη φυσούνα ένιωσε μία ξαφνική αδιαθεσία και λιποθύμησε.

Στη συνέχεια ακολούθησαν οι πρώτες βοήθειες από τους γιατρούς των δύο ομάδων, με αποτέλεσμα ο Σφιντέρσκι να ανακτήσει τις αισθήσεις του άμεσα. Ο ίδιος αποχώρησε από το γήπεδο και μεταφέρθηκε με το ασθενοφόρο στο νοσοκομείο της περιοχής, ενώ μέσα στις επόμενες ώρες θα υποβληθεί σε εξετάσεις, με σκοπό να διαπιστωθεί η αιτία της αδιαθεσίας.


Τελευταία νέα

Η Ντόρτμουντ πέταξε έξω την Παρί και πήγε τελικό

Με γκολ του Χούμελς, πέντε λεπτά μετά την έναρξη του β΄ μέρους, η Μπορούσια Ντόρτμουντ νίκησε εκτός έδρας την...

Στην ίδια κατηγορία