Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

Tριπλή «ασπρόμαυρη» μονομαχία (video)

Δημοφιλή

Μία απόκρουση με το κεφάλι, μία ασίστ κι μία ατομική ενέργεια. Τρεις ξεχωριστές ποδοσφαιρικές στιγμές μπαίνουν στη μάχη για το PAOK TV Play Of the Month Φεβρουαρίου. Εσείς θα κρίνετε τον τελικό νικητή.

Πρώτος υποψήφιος ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης . Ο Έλληνας αμυντικός στον επαναληπτικό αγώνα κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό έκανε κάτι που θύμισε τάπα στο μπάσκετ. Ο Μαντσίνι στο 120+6′ της παράτασης βρέθηκε στη γραμμή της μικρής περιοχής, με τον Κοτάρσκι εκτός εστίας, αφού πρώτα δέχτηκε δύο επιθετικά φάουλ. Ο Αργεντίνος έκανε μία δυνατή κεφαλιά αλλά ο The Hammer είχε ήδη πάρει θέση πάνω στη γραμμή, απέκρουσε την μπάλα με το κεφάλι και αποσόβησε τον κίνδυνο για τον Δικέφαλο.

Επόμενος διεκδικητής ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς.

Ο Σέρβος στο παιχνίδι κόντρα στον Παναιτωλικό κατέβασε άψογα τη σέντρα του Οζντόεφ , και στο κατάλληλο timing πέρασε μία άψογη κάθετη στον Κωνσταντέλια , ο οποίος πλάσαρε και έκανε το 1-3 για τον Δικέφαλο.Τέλος, ο Mr.Breeze δεν θα μπορούσε να λείπει από τη συζήτηση. Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας στις Σέρρες έκανε μία άψογη off the ball ενέργεια.

Ο Όττο γέμισε μέσα στη μεγάλη περιοχή, ο Κωνσταντέλιας άφησε την μπάλα να περάσει από πάνω του, με τον Διαμαντή να πιστεύει πως ελέγχει τη φάση, αλλά τελευταία στιγμή ο Έλληνας εξτρέμ τον προσπέρασε και πλάσαρε υποδειγματικά στην απέναντι γωνία για το 0-1.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί, θυμηθείτε τις τρεις ενέργειες, πάρτε θέση στο poll κι εγγραφείτε στο επίσημο κανάλι του ΠΑΟΚ στο You Tube για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα της αγαπημένης μας ομάδας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Ελαστικά: H Continental στην κορυφή των ανεξάρτητων tests

Στην κορυφή των αξιολογήσεών τους κατέταξαν τα ελαστικά της Continental, μεγάλα Clubs αυτοκινήτων, όπως τα γερμανικά ADAC και ACE,...

Στην ίδια κατηγορία