Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Τώρα φουλάρει για ξένους ο ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ μάλλον θα φρενάρει για την ώρα τις «ορέξεις» του για άλλους Έλληνες παίκτες. Το σκεπτικό του Φώτη Τακιανού είναι να μπει μια άνω τελεία στις μεταγραφές από την εγχώρια αγορά.

Ο ΠΑΟΚ στρέφει την προσοχή του στους ξένους παίκτες. Σε πρώτο πλάνο ο πόιντ γκαρντ. Ο προπονητής του δικεφάλου θέλει από τον βασικό άσο ευρωπαϊκή εμπειρία και δημιουργία. Το πιθανότερο είναι πως σε αυτή τη θέση θα δαπανηθούν και τα περισσότερα χρήματα. Στη θέση «2» ο ΠΑΟΚ θέλει ένα αξιόπιστο σκόρερ. Στο «3» ψάχνει μέγεθος (να έχει ύψος) και αποτελεσματικότητα στην άμυνα ώστε να μπορεί να μαρκάρει και την θέση 4. Ξένοι παίκτες επίσης θα αποκτηθούν στο « 4» και στο «5», εκεί όπου ήδη υπάρχει το δίδυμο Τσαϊρέλη – Μαργαρίτη. Δεν φεύγει από το μυαλό του Τακιανού (άλλωστε το είπε και πρόσφατα) το ενδεχόμενο η ομάδα να ψάξει και για 7ο ξένο ο οποίος θα έχει επικουρικό ρόλο, θα παίζει στην Ευρώπη και θα μπορεί να καλύπτει κενά σε περίπτωση τραυματισμών.

Αρκετές ομάδες της Basket League ζητούν να περάσει κάποια στιγμή ο 7ος ξένος χωρίς τον περιορισμό του 6+1 όμως αυτό είναι μια άλλη υπόθεση.

Ο ΠΑΟΚ αφού ολοκληρώσει τις κινήσεις του με τους Αμερικανούς θα δει ξανά την εγχώρια αγορά προκειμένου να εντάξει στο ρόστερ του και δυο Έλληνες ανάλογα με τις θέσεις στις οποίες θα υπάρξει ανάγκη.


Τελευταία νέα

Συμβόλαια: Οι πέντε συν τρεις παίκτες, που μπαίνουν στον τελευταίο χρόνο

Η σεζόν φθάνει στο τέλος της, για τον ΠΑΟΚ απομένουν άλλα τρία παιχνίδια και σιγά-σιγά το βλέμμα αρχίζει να...

Στην ίδια κατηγορία