Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Τώρα αρχίζει το… παιχνίδι

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να κερδίσει τον Ολυμπιακό, παρότι ήταν ξεκάθαρα η καλύτερη ομάδα μέσα στο γήπεδο, η ομάδα που έδινε την εντύπωση της ομάδας, που έψαξε το γκολ, που έφτιαξε πολλές ευκαιρίες, αλλά δεν κατάφερε να πετύχει το γκολ.

Σε μια βραδιά που όλοι είδαν έναν χαμένο, υπό την έννοια ότι έχασε δύο βαθμούς, εγώ είδα μια ομάδα, που επιβεβαίωσε σε ένα σημαντικό παιχνίδι, ότι είναι σε πολύ καλό επίπεδο και σε πολύ καλή κατάσταση, ότι οι προηγούμενες εμφατικές εμφανίσεις δεν ήταν παροδικές και εξαίρεση, αλλά έχουν συνέχεια κι ότι ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα υψηλών απαιτήσεων, που σε ένα κανονικό πρωτάθλημα, μπορεί κάλλιστα να το διεκδικήσει, παρότι η διαφορά από την κορυφή μπορεί να άνοιξε κατά έναν ή δύο βαθμούς.

Από τη μια, λοιπόν, έχουμε μια ομάδα που δείχνει κάθε βδομάδα ότι είναι ικανή να κερδίσει τον καθένα οπουδήποτε κι από την άλλη έχουμε ένα πρωτάθλημα, το οποίο τώρα μπαίνει στην τελική του ευθεία.

Απομένουν στην πράξη 15 αγώνες μαζί με τα πλέι οφ, τα οποία θα είναι ντέρμπι κι όχι αγώνες με αδύναμες ή λιγότερο δυνατές ομάδες. Οι περισσότεροι εναπομείναντες αγώνες είναι ντέρμπι, που θα γίνουν και με ξένους διαιτητές (στο γήπεδο και στο VAR), και οι ισορροπίες ανά πάσα στιγμή θα μπορούν να αλλάζουν.

Και μην ξεχνάμε φυσικά, ότι ο ΠΑΟΚ έχει Αστέρα έξω και ΑΕΚ μέσα, δυο παιχνίδια που μπορεί να τον κάνουν μάγκα κι από την άλλη η ΑΕΚ έχει άλλα δυο ματς με τον ΟΣΦΠ (κύπελλο και πρωτάθλημα), ο Παναθηναϊκός έχει να πάει Καραϊσκάκη.

Το πρωτάθλημα τώρα αρχίζει και θα κερδίσει ο πιο δυνατός, ο πιο μεθοδικός κι ο πιο προσεκτικός.

 

 


Τελευταία νέα

Δολοφονία Λυγγερίδη: Συνεχίζονται οι απολογίες, δύο οι προφυλακιστέοι

Περίπου 15 από τους 31 κατηγορούμενους οπαδούς που οδηγήθηκαν το πρωί στα δικαστήρια, έχουν ήδη ολοκληρώσει τις απολογίες τους...

Στην ίδια κατηγορία