Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Το τελευταίο παιχνίδι του ΠΑΟΚ για το 2023

Δημοφιλή

Για την 10η αγωνιστική της Α1 Μπάσκετ γυναικών, ο ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ ταξίδεψε στην Αθήνα, προκειμένου να αντιμετωπίσει στις 15:00, τον Πρωτέα Βούλας. Ο Δικέφαλος, μετά την επικράτηση επί του Εύνικου με 68-63, θέλει να παραμείνει στα θετικά αποτελέσματα όσον αφορά το πρωτάθλημα, παίρνοντας σημαντική βαθμολογική και ψυχολογική ώθηση, ενόψει ενός απαιτητικού 2024. Απέναντί του, ο Πρωτέας Βούλας, ο οποίος την προηγούμενη αγωνιστική επικράτησε του Νέου Ηρακλή με 79-56, και ανέβηκε στην έκτη θέση με 12 βαθμούς σε οκτώ αγώνες.

Για το παιχνίδι κόντρα στον Πρωτέα Βούλας, ο προπονητής του ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ, Άγγελος Αγγελίδης, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Α.Σ. ΠΑΟΚ:

«Μόλις λίγες μέρες μετά το τελευταίο μας παιχνίδι κυπέλλου, έχουμε αυτό του πρωταθλήματος με τον Πρωτέα Βούλας. Πρόκειται για μία ομάδα με πληρέστατο ρόστερ και βάθος σε όλες τις θέσεις.

Εμείς προσπαθούμε καθημερινά να βελτιωθούμε και να διορθώνουμε τα λάθη μας. Δείγμα του πόσο το θέλουν τα κορίτσια είναι ότι ανήμερα των Χριστουγέννων ήταν στο γήπεδο με χαρά για προπόνηση».


Τελευταία νέα

Η αποστολή του ΠΑΟΚ Β για το παιχνίδι κόντρα στον Αιολικό

Προερχόμενος από την εξαιρετικής σημασίας νίκη κόντρα στον Καμπανιακό με 1-0 σε μία αναμέτρηση που κάθε άλλο παρά διεκδίκησε...

Στην ίδια κατηγορία