Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Το τελευταίο ασπρόμαυρο «διπλό» στη Νέα Φιλαδέλφεια

Δημοφιλή
Ο ΠΑΟΚ δεν έχει καταφέρει να γευτεί το τρίποντο της νίκης στην Opap Arena μέχρι στιγμής, ενώ έχουν περάσει αρκετά χρόνια από το τελευταίο διπλό στη Νέα Φιλαδέλφεια. Στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των Play Off της Stoiximan Super League, ο ΠΑΟΚ ταξίδεψε στην Αθήνα με γνώμονα το ντέρμπι κορυφής κόντρα στην ΑΕΚ (7/4, 20:30) υπολογίζοντας εκ νέου στις υπηρεσίες του Γιόνι Ότο ξεπερνώντας τις ενοχλήσεις που τον έθεσαν εκτός διάθεσης σε μία «μάχη» που κρίνει εν πολλοίς την πρώτη θέση της βαθμολογικής κατάταξης του ελληνικού πρωταθλήματος.
Επί του παρόντος, το γκρουπ του Ράζβαν Λουτσέσκου βρίσκεται στην κορυφή και στο +1 από την Ένωσημε τη μάχη για τον φετινό τίτλο να αναμένεται «θρίλερ» μέχρι το φινάλε. Όσον αφορά στο μεταξύ τους παρελθόν, ο ΠΑΟΚ δεν έχει καταφέρει να γευτεί το τρίποντο στο νέο «σπίτι» της ΑΕΚ, ενώ ταυτόχρονα έχουν περάσει αρκετά χρόνια από την τελευταία νίκη στη Νέα Φιλαδέλφεια. Πιο αναλυτικά, το τελευταίο διπλό χρονολογείται το μακρινό πλέον 2002 στο ύστατο παιχνίδι των δύο ομάδων στη φυσική έδρα της Ένωσης πριν εκείνη κατεδαφιστεί.

Σε μία αναμέτρηση-έπος με επτά γκολ, ένταση, τσακωμούς και μπόλικο ξύλο, ο ΠΑΟΚ πήρε ένα ισχυρό προβάδισμα νίκης, καθώς προηγήθηκε με 3-0. Οι παίκτες του Άγγελου Αναστασιάδη άνοιξαν το σκορ μόλις στο  με σουτ του Νίκου Φρούσου, ενώ επίσης έκαναν στο διάστημα της κυριαρχίας τους το 2-0 με γκολ του Γιαννάκη Οκκά στο 18′ και το 3-0 στο 28′ με σουτ του Νάστου. Η σοκαρισμένη ΑΕΚ άργησε να αντιδράσει, κατάφερε όμως με δύο γκολ των Κατσουράνη και Νικολαΐδη να μειώσει (2-3). Στο 59ο λεπτό ο Γιαννάκης Οκκάς έδωσε ξανά ένα… μαξιλαράκι ασφαλείας στους φιλοξενούμενους (2-4)με τον Βασίλη Μπορμπόκη να μειώνει για το τελικό 3-4.

Από τότε που μπήκε η ΑΕΚ εγκαινίασε την OPAP Arena, έχουν διεξαχθεί τρία ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ σε κανονική διάρκεια πρωταθλήματος και playoffs, μετρώντας ισάριθμες νίκες. Η Ένωση μετράει τρεις συνεχόμενες εντός έδρας νίκες απέναντι στον ΠΑΟΚ χωρίς να έχει δεχθεί κανένα γκολ. Μένει να δούμε εάν στο αποψινό κρίσιμο ντέρμπι «μιλήσει» ξανά η Opap Arena και η ΑΕΚ δώσει συνέχεια στο σερί της, ή αν ο ΠΑΟΚ «σπάσει» την… κατάρα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Με αυτή την ποινή κινδυνεύει ο ΠΑΟΚ

Όπως ενημερωθήκατε νωρίτερα, η ΔΕΑΒ κάλεσε σε απολογία τον ΠΑΟΚ, για παράβαση του άρθρου 14, για το πανό που...

Στην ίδια κατηγορία