Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Το… σύντομο παρελθόν των ΠΑΟΚ-ΝΠΣ Βόλος

Δημοφιλή

Η ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ σας βάζει από νωρίς στο κλίμα της αναμέτρησης της 6ης αγωνιστικής της Super League κόντρα στο ΝΠΣ Βόλο στο γήπεδο της Τούμπας. Διαβάστε ενδιαφέρουσες πληροφορίες σχετικά με το background του αγώνα και την προϊστορία του Δικεφάλου κόντρα στον ομάδα της Μαγνησίας.

Αυτή είναι η 11η αναμέτρηση ανάμεσα στις δύο ομάδες στην Super League, με τον ΠΑΟΚ να παραμένει αήττητος, αφού έχει οκτώ νίκες και δύο ισοπαλίες με την ομάδα του Βόλου. Ο ΠΑΟΚ είχε σημειώσει έξι γκολ απέναντι στον Βόλο στα πρώτα τους τέσσερα ματς ανεξάρτητα έδρας και έπειτα ακολούθησε η εντυπωσιακή ισοπαλία της Τούμπας με 4-4. Από εκεί και πέρα βρίσκει συνήθως πολλά γκολ με αντίπαλο την ομάδα της Μαγνησίας, αφού πέρσι επικράτησε με 3-0 στο ματς της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος και 4-2 στην αναμέτρηση για τα Play Off.

Πριν από το ισόπαλο 4-4 υπήρχε πλουραλισμός στο σκοράρισμα από διαφορετικούς ποδοσφαιριστές με τον Δημήτρη Λημνιό να παίρνει τον τίτλο του πρώτου που βρήκε δίχτυα στην ιστορία των αναμετρήσεων και μετά να προσθέτουν το όνομα τους οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ.

Στο εντυπωσιακό 4-4 σκόραρε δύο φορές ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς και έγινε ο πρώτος που σημείωσε δύο γκολ στο ίδιο ματς, ενώ γκολ βρήκε και ο Άκπομ που κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα και στο ματς του δεύτερου γύρου, στη νίκη με 4-0 του ΠΑΟΚ μέσα στον Βόλο. Με αυτό τον τρόπο έγιναν οι πρώτοι ποδοσφαιριστές που σκόραραν απέναντι στον Βόλο παραπάνω από μια φορά.

Ο Α. Ζίβκοβιτς μάλιστα είναι πλέον ο πρώτος σκόρερ των μεταξύ τους αναμετρήσεων, αφού σκόραρε και στις δύο τελευταίες επισκέψεις του ΠΑΟΚ στο Βόλο για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και τα Play Off. Συνολικά έχει τέσσερα γκολ απέναντι στο Βόλο.

Από την πλευρά του, ο Βόλος δεν είχε καταφέρει να σκοράρει στα τρία πρώτα ματς με τον ΠΑΟΚ εντός και εκτός έδρας, αλλά στις 10 Ιανουαρίου 2021, άνοιξε το σκορ στην Τούμπα με τον Κιάκο (11′) και στη συνέχεια δέχθηκε τρία γκολ (29′ Σβαμπ – 66′ Ίνγκασον – 90′ Κρμέντσικ) για το τελικό 3-1.


Τελευταία νέα

Τα παιχνίδια του Οζέγκοβιτς με ΠΑΟΚ

Μπορεί σερβικά δημοσιεύματα να ανέφεραν πως ο ΠΑΟΚ είναι σε επαφές με τον με τον επιθετικό της Κηφισιάς, Όγκνιεν...

Στην ίδια κατηγορία