Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Ώρα Super Cup για τον ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Με το βλέμμα στραμμένο στους αγώνες του Super Cup, που ξεκινά την Παρασκευή (29/9) στο Ρόδο, συνεχίστηκε και σήμερα η προετοιμασία του ΠΑΟΚ mateco. Προπόνηση με έμφαση στην τακτική από τον κόουτς Φώτη Τακιανό, που ετοιμάζει την ομάδα του για το πρώτο επίσημο παιχνίδι της νέας αγωνιστικής περιόδου, απέναντι στον Παναθηναϊκό. Ένας αγώνας με πολύ υψηλό βαθμό δυσκολίας, στο ξεκίνημα της σεζόν και με αντίπαλο μία από τις πιο ενισχυμένες ομάδες σε όλη την Ευρώπη.

Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ mateco για τα πρώτα επίσημα παιχνίδια της νέας σεζόν, ολοκληρώνεται το πρωί της Πέμπτης (28/9) με την προπόνηση που θα πραγματοποιηθεί στο PAOK Sports Arena. Στη συνέχεια η αποστολή της ομάδας μας θα αναχωρήσει για τη Ρόδο, όπου και θα πραγματοποιηθεί το Super Cup, στο οποίο ο ΠΑΟΚ mateco θα συμμετέχει πρώτη φορά, μετά και την κατάκτηση της 4ης θέσης στη διάρκεια του περσινού πρωταθλήματος.

Το Super Cup θα ξεκινήσει άτυπα το βράδυ της Πέμπτης, με την συνέντευξη Τύπου στην οποία θα συμμετέχουν οι προπονητές και οι αρχηγοί των τεσσάρων ομάδων που συμμετέχουν στη διοργάνωση, ενώ θα προηγηθεί η βράβευση των κορυφαίων του περσινού πρωταθλήματος της Basket League. Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 19:30 και θα μεταδοθεί ζωντανά από το κανάλι του ΕΣΑΚΕ στο youtube…

Υπενθυμίζουμε το αναλυτικό πρόγραμμα των αγώνων του Super Cup by aegean islands…

Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου

17:00: Περιστέρι bwin – Ολυμπιακός

20:30: ΠΑΟΚ mateco – Παναθηναϊκός

Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου

17:00: Μικρός Τελικός

20:30: Μεγάλος Τελικός

Οι αγώνες του Super Cup 2023 by aegean islands θα μεταδοθούν τηλεοπτικά από την ΕΡΤ3.


Τελευταία νέα

Τα παιχνίδια του Οζέγκοβιτς με ΠΑΟΚ

Μπορεί σερβικά δημοσιεύματα να ανέφεραν πως ο ΠΑΟΚ είναι σε επαφές με τον με τον επιθετικό της Κηφισιάς, Όγκνιεν...

Στην ίδια κατηγορία