Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Το… σύνδρομο της διακοπής

Δημοφιλή

Χθες στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ νικήθηκε από τον Παναθηναϊκό, αλλά και από το σύνδρομο, που τον καταδιώκει από πέρσι, να μην κερδίζει δηλαδή τα ματς αμέσως μετά από διακοπή του πρωταθλήματος λόγω εθνικών ομάδων.

Κι είναι όντως αξιοπερίεργο το… μπλακ άουτ του ΠΑΟΚ στην επανέναρξη των υποχρεώσεών του μετά από διακοπή της Σούπερ Λιγκ λόγω εθνικών ομάδων.

Πέρσι περίπου τέτοιο καιρό-17 Οκτωβρίου 2021-ο Δικέφαλος υποδέχονταν το Βόλο. Δύο εβδομάδες νωρίτερα είχε περάσει με 3-1 από την έδρα του ΟΦΗ κι όλοι ανέμεναν την επικράτηση και κόντρα στην ομάδα της Μαγνησίας. Η πεποίθησή τους είχε εδραιωθεί στο ημίχρονο του αγώνα, που είχε βρει τους γηπεδούχους μπροστά στο σκορ με 4-1 (24΄ αυτογκόλ Γκρίλο, 30΄ Ακπομ, 32΄και 42΄ Ζίβκοβιτς). Κι όμως, στο τέλος οι δύο ομάδες μοιράστηκαν από ένα βαθμό, αλλά όχι και τις εντυπώσεις, που είχαν γείρει συντριπτικά στην πλευρά των φιλοξενούμενων, χάρη στα τρία τέρματά τους και το τελικό 4-4 (στο 80’ της αναμέτρησης, κι ενώ ο ΠΑΟΚ προηγούνταν με 4-3, είχε χαμένο πέναλτι με τον Βιεϊρίνια).

Στο ματς της 21ης Νοεμβρίου 2021 στο Περιστέρι ο ΠΑΟΚ (πριν τη διακοπή, δύο εβδομάδες νωρίτερα, είχε νικήσει 3-1 τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο) παρουσιάζονταν ως φαβορί για το τρίποντο απέναντι στον Ατρόμητο, που, άλλωστε, αγνοούσε τη νίκη μετά τις πρώτες εννέα αγωνιστικές. Κι όμως, στο τέλος του αγώνα οι γηπεδούχοι πανηγύριζαν το υπέρ τους 2-0, που είχε προέλθει από τα γκολ του Κουλούρη (45΄, 68΄ πέναλτι), ο οποίος έβρισκε δίχτυα επίσης για πρώτη φορά από την έναρξη του πρωταθλήματος!

Το γκολ του Ζίβκοβιτς (70΄) δεν έφθανε στον ΠΑΟΚ ν’ αποφύγει την ήττα στο εκτός έδρας ντέρμπι των πλέι οφ με τον Παναθηναϊκό στις 3 Απριλίου. Πριν τη διακοπή είχε νικήσει στο Ολυμπιακό στάδιο την ΑΕΚ με 1-0 (50΄ Τσόλακ).


Τελευταία νέα

«Δεν θέλει να φύγει από την Λίβερπουλ ο Σαλάχ»

Δεν σκέφτεται να φύγει από τη Λίβερπουλ ο Σαλάχ. Σύμφωνα με δημοσίευμα του Athletic ο Μοχάμεντ Σαλάχ δεν σκέφτεται...

Στην ίδια κατηγορία