Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Το «Στραγάλι» γράφει για την αλλαγή πλεύσης των διαιτητών

Δημοφιλή

* Εκεί που όλα έδειχναν ότι θα έχουμε αποχή των διαιτητών, τελικά τα πράγματα άλλαξαν και οι διαιτητές πήραν πίσω την απόφασή τους κι αποφάσισαν να παίξουν.

*Το κλίμα άλλαξε το απόγευμα της Πρωτοχρονιάς, όταν ο Σιδηρόπουλος ζήτησε από τους διαιτητές να σκεφτούν, ποιος θα επωφεληθεί από την αποχή τους, αν τελικώς αποφάσιζαν να μη σφυρίξουν. Μήπως, δηλαδή, κερδισμένος θα έβγαινε αυτός που ήθελε την αποχή και την αποσταθεροποίηση; Ακόμα και διαιτητές που ήταν φανατικά υπέρ της αποχής, καθώς ο κόμπος έχει φτάσει, άλλαξαν σκέψεις και πήγαν προς την άρση της αποχής κι ας μην πήραν στην πραγματικότητα καμία δέσμευση.

* Ο Λυσσάνδρου τους είπε ότι δυστυχώς δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι οι 2 από τις 14 ομάδες θα συμμορφωθούν (για τις άλλες 12 μπορούσε να εγγυηθεί) και φυσικά κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί σε κανέναν διαιτητή ότι δεν θα πρέπει να φοβάται. Νωπό είναι και το νέο χτύπημα, που έγινε από τους θρασύδειλους στην πολυκατοικία, που μένει ο Ευαγγέλου στους Αμπελόκηπους, μετά την παρουσία του στο VAR στο παιχνίδι Βόλος – Ολυμπιακός, στο οποίο χωρίς να έχει τις γραμμές στις οθόνες του, αποδέχτηκε την απόφαση του βοηθού Φίλου για οφσάιντ στον Σουντανί.

* Οι μηνύσεις ως μηνύσεις δεν είναι πρόβλημα, καθώς τελικά θα πάνε στο καλάθι των αχρήστων, αφού οι εισαγγελείς δεν απαγγέλουν κατηγορίες. Αλλά για να φτάσει το πράγμα μέχρι εκεί, πρέπει οι μηνυθέντες να πληρώσουν δικηγόρους, να καταθέσουν υπομνήματα και να είναι σε μια άτυπη… ομηρία μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία και να πάει η μήνυση στο αρχείο.

* Μερικοί από τους διαιτητές που έχουν μηνυθεί, είναι οι Φωτιάς, Ευαγγέλου, Τσαμούρης, Κομίνης, Λάμπρου, Απτόσογλου, Φίλος και άλλοι βοηθοί, αφού η ΕΠΟ δεν έχει βάλει στον κανονισμό ότι απαγορεύεται η προσφυγή στη δικαιοσύνη για διαιτητικά λάθη, όπως επιτάσσει η χάρτα της ΦΙΦΑ. Έτσι οι διαιτητές χάνουν χρόνο και χρήμα, μέχρι να πάνε οι μηνύσεις στο αρχείο. Κι αυτοί που τις κάνουν, ξέρουν την κατάληξη, απλά θέλουν να έχουν στο χέρι τους διαιτητές.

Η ΠΡΕΜΙΕΡ ΛΙΓΚ ΚΟΝΙΟΡΤΟΠΟΙΗΣΕ ΤΙΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

* Όσοι θέλουν να βλέπουν τα πράγματα με μια ψύχραιμη και ουχί οπαδική ματιά, συνειδητοποίησαν πως σαν την περίπτωση του ακυρωθέντος τέρματος του Σουντανί στο Βόλο, όπου ο Ολυμπιακός διαμαρτυρήθηκε έντονα, συνέβησαν παρόμοιες περιπτώσεις σε ματς της Πρέμιερ Λίγκ, όπου εκεί υπάρχει το VAR της γραμμής και σημειώθηκαν οφσάιντ, έστω και αν ήταν οριακές φάσεις.

* Αυτές οι περιπτώσεις – ντοκουμέντα, κονιορτοποίησαν αμέσως τις φανφάρες των Πειραιωτών και τα κλαψουρίσματά τους για οργανωμένο σχέδιο της διαιτησίας σε βάρος τους. Η τηλεόραση… μίλησε και τους εξέθεσε και μαζί και τον επίτιμο και μονίμως έχοντα ασυλία, Κυρ Σάββα, με τις σωρηδόν μηνύσεις, που κατέθεσε για εκφοβισμό και την… βαρύγδουπη δήλωση, πως δήθεν το έκανε για να μην ασελγούν οι διαιτητές σε βάρος της ομάδας του (φαίνεται έχει πάθει αμνησία και δεν θυμάται τίποτε από τα όργια που έκαναν οι καρατομηθέντες διαιτητές πριν χρόνια, Δημητρόπουλος, Βοσκάκης, Καλογερόπουλος, Παππάς κ.α.

*Βασιλικότερος του Βασιλέως εμφανίστηκε ο Χούμπελ, που θεώρησε δεδομένη την τιμωρία των διαιτητών του Βόλος – Ολυμπιακός.

Ο Μαρινάκης να είχε γράψει τις δηλώσεις του Χούμπελ, δεν θα ανέφερε τα όσα είπε ο Αυστριακός τουρίστας στην Ελλάδα, για τους διαιτητές Φωτιά, Ευαγγέλου και Φίλο. Θέλει να έχει κανείς πολλύ φαντασία για να καταλάβει γιατί το έκανε αυτό ο απεσταλμένος της ΦΙΦΑ!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Μπορείς και εσύ να κερδίσεις φανέλα Κουλιεράκη!

To FORZA Group TV προσφέρει σε έναν τυχερό μια φανέλα του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη! Τα βήματα για να κερδίσετε τη φανέλα...

Στην ίδια κατηγορία