Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

«Όχι» του Ιβάν για τον Γιαννούλη

Δημοφιλή

Ο Δημήτρης Γιαννούλης αποτελεί ένα από τα πιο «καυτά» ονόματα ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ στις διεθνείς αγορές το τάιμινγκ που διανύουμε. Ο 24χρονος αριστερός μπακ διανύει εξαιρετική σεζόν, έχοντας προσελκύσει (μέσω των εμφανίσεων του με τον Δικέφαλο και την Εθνική ομάδα) το ενδιαφέρον αρκετών ευρωπαϊκών συλλόγων. Εκτός από το scouting report που διενεργείται για λογαριασμό του, υπάρχουν κλαμπ που έχουν περάσει στο…παρασύνθημα και σε συζητήσεις σχετικά με την προοπτική της αγοράς των δικαιωμάτων του από τον ΠΑΟΚ. Ένας από τους συλλόγους που κυκλοφορεί έντονα το τελευταίο διάστημα πως πραγματοποιεί focus στον Γιαννούλη, είναι η Λοκομοτίβ Μόσχας. Στην προκειμένη περίπτωση μάλιστα, πίσω από τον ρωσικό καπνό, υπάρχει κι φωτιά.  Στη Ρωσία βοά ο τόπος πως η Λοκομοτίβ έχει εκφράσει το ενδιαφέρον της για τον 24χρονο μπακ, κάτι που συνέβη για πρώτη φορά πριν τρεις εβδομάδες. Και για να προχωρήσουμε το σχετικό ρεπορτάζ, σύμφωνα με όσα κυκλοφορούν στην διεθνή πιάτσα των agents τα τελευταία 24ωρα η ομάδα της Μόσχας φέρεται να κατέθεσε πρόταση ύψους 7 εκατομμυρίων ευρώ στον ΠΑΟΚ για την αγορά του Γιαννούλη. Παρεμπιπτόντως, η σχετική πρόταση λέγεται πως κατατέθηκε απευθείας από τον ιδιοκτήτη της Λοκομοτίβ προς τον Ιβάν Σαββίδη, με τους δύο άνδρες να συνδέονται με προσωπική γνωριμία. Πρόταση που απορρίφτηκε με συνοπτικές διαδικασίες από τον μεγαλομέτοχο του ΠΑΟΚ. Κι όλα αυτά, την στιγμή που η ρήτρα εξαγοράς των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή κυμαίνεται στα 10 εκατομμύρια ευρώ. Χρήματα που σε πρώτο χρόνο δεν έδειξε διατεθειμένη να προσφέρει η ρωσική ομάδα κι αυτό που μένει να φανεί, είναι αν θα υπάρξει νέα πρόταση που θα φτάνει στο ποσό του buy out που υπάρχει στο συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή με τον ΠΑΟΚ. Μια φορά, το ενδιαφέρον της Λοκομοτίβ για τον Γιαννούλη δεν είναι απλά φιλολογικό, αλλά κάτι παραπάνω από «ζεστό» με τους Ρώσους να φτάνουν στο σημείο να χτυπήσουν την πόρτα του Δικεφάλου σε επίπεδο κορυφής και να απευθυνθούν στον μεγαλομέτοχο, Ιβάν Σαββίδη.

*Την κλήση του Μπουζούκη στην Εθνική ομάδα αναμένουν με αγωνία στον Παναθηναϊκό, για να πιάσει καλύτερη τιμή ο νεαρός μεσοεπιθετικός στις διεθνείς αγορές.

*ΚΟΥΪΖ: Ποιος Έλληνας ποδοσφαιριστής, που αγωνίζεται με επιτυχία τα τελευταία χρόνια εκτός συνόρων, βρέθηκε να παίζει… μπάλα (εκτός ελέγχου) σε μεγάλη πίστα νυχτερινού κέντρου στην Αθήνα δείχνοντας ιδιαίτερες ικανότητες (και) στο τσιφτετέλι;

ΠΗΡΕ ΤΟ «ΦΙΛΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ»

Άσο από το μανίκι του έβγαλε ο Αντμίρ Μπαϊροβιτς στο Αγρίνιο. Εκεί που ο Σουηδός φορ του Παναιτωλικού βρισκόταν με την πλάτη στον τοίχο, η τελευταία εμφάνισή του στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ του έδωσαν το «φιλί τη ζωής». Ο 24χρονος επιθετικός είχε μια ασίστ, ένα γκολ και ένα δοκάρι κόντρα στην κρητική ομάδα και θύμισε με την εμφάνισή του παλιές καλές ημέρες. Τότε που είχε πρωτοέρθει στο Αγρίνιο και σήκωσε μεγάλη… σκόνη στα πρώτα δείγματα γραφής που έβγαζε στα ελληνικά γήπεδα με τη φανέλα του Παναιτωλικού.

*Μπα, μπα, τι μαθαίνω. Κάποιοι δεν βάζουν το χέρι τους στην φωτιά πως η οψιόν αγοράς των δικαιωμάτων του Λισάντρο Σεμέντο από την Φορτούνα Σιτάρντ κυμαίνεται στο 1,5 εκατ. ευρώ όπως κυκλοφορεί και γράφεται. Σε κάποια (ψαγμένα) στέκια του Ηρακλείου λέγεται πως η συγκεκριμένη οψιόν είναι χαμηλότερη και δεν ξεπερνά το 1 εκατομμύριο ευρώ. Χρήματα που και πάλι όμως δεν είναι εύκολο να βγουν από το ταμείο της κρητικής ομάδας για την αγορά του 23χρονου ποδοσφαιριστή.

ΛΕΦΤΑ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ

Η απόκτηση ενός «δεκαριού» αποτελεί προτεραιότητα για τον Ατρόμητο από το παζάρι του Ιανουαρίου. Και η αλήθεια είναι πως οι Περιστεριώτες σκαλίζουν τις αγορές, αναζητώντας την καλύτερη λύση. Ωστόσο τα λεφτά που διαθέτει ο Γιώργος Σπανός, δεν είναι πολλά. Κάτι που σημαίνει πως αναζητείται περισσότερο ένα «λαχείο», παρά ένας παίκτης εγνωσμένης αξίας.

*Ο Άγγελος Χαριστέας είχε λόγο και άποψη για την μεταγραφή του Φιορίν Ντουρμισάι στον Άρη, ή απέφυγε τις έντονες και μεγάλες συγκινήσεις και εξουσιοδότησε «εν λευκώ» τον Θεόδωρο Καρυπίδη για τον χειρισμό της υπόθεσης;

ΑΕΚ

Η αλήθεια είναι πως ο Ίλια Ίβιτς γουστάρει τρελά τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς. Και είναι ο προπονητής που θα ήθελε περισσότερο από κάθε άλλον στην ΑΕΚ. Και τον «έχασε» για λίγες ημέρες, αφού η αποχώρησή του από τον πάγκο του Ερυθρού Αστέρα, συνέβη αφότου οι «κιτρινόμαυροι» έφεραν τον Μάσιμο Καρέρα στα Σπάτα. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ ξεχνά τον Σέρβο προπονητή. Κι έτσι και το έργο με τον Ιταλό δεν…τσουλήσει, το καλοκαίρι ο Μιλόγεβιτς θα παίξει (εκ νέου) δυνατά για τον πάγκο της ΑΕΚ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πρόταση για την… περήφανη πώληση του Ανρί Καμαρά περιμένουν στον Πειραιά. Και όπως λέγεται στις διεθνείς αγορές, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν χαμηλώσει σε πολύ μεγάλο βαθμό τα «θέλω» τους σχετικά με την παραχώρηση των δικαιωμάτων του Αφρικανού μέσου. Εκεί που σε προηγούμενα παζάρια αξίωναν πάνω από 15 εκατομμύρια, εσχάτως έχουν πέσει στα 10 «χαρτιά».

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Και μιας περί Βλάνταν Μιλόγεβιτς ο λόγος, να σημειώσουμε κι αυτό: καλό report για τον Σέρβο τεχνικό, εκτός από τον Ίλια Ίβιτς και τα παιδιά του Πειραιά (Ολυμπιακός) διατηρεί κι ένα πρόσωπο εντός των τειχών του Παναθηναϊκού. Και το όνομα αυτού, Τσάβι Ρόκα. Ο τεχνικός διευθυντής των «πρασίνων» έχει να λέει τα καλύτερα στις ιδιαίτερες και οφ δε ρέκορντ συζητήσεις του για τον μέχρι πρότινος προπονητή του Ερυθρού Αστέρα.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Διαψεύστηκαν όσοι περίμεναν πως στον Ολυμπιακό θα ανοίξουν την ατζέντα των συζητήσεων με τον Πέδρο Μαρτίνς – την περίοδο των εορτών – για την πρόωρη επέκταση του συμβολαίου. Οι δύο πλευρές δεν είχαν καμία επαφή για το συγκεκριμένο θέμα και τα πάντα (αν δεν υπάρξει κάποια θεαματική ανατροπή) θα κριθούν στο τέλος της σεζόν. Τα…ψάρια που θα έχει πιάσει ο Πορτογάλος κόουτς, θα κρίνουν εν πολλοίς και το μέλλον του στο λιμάνι.

*KOYΪΖ: Ποιος μεγαλομέτοχος επαρχιακής ομάδας της Super League 2 βρέθηκε για deal στον Πειραιά;

*Βόλος, δεν είναι μονάχα ο Χοακίν Τόρες. Κυκλοφορούν κι άλλοι παίκτες στο ρόστερ της θεσσαλικής ομάδας που κάνουν… γκελ. Όχι μονάχα στην Ελλάδα, αλλά και στην Κύπρο. Κι ένας εξ αυτών είναι και ο 27χρονος Ισπανός μέσος, Χουάν Μουνίθ. Προ ημερών μάλιστα ο Απόλλων Λεμεσού έκανε μια διερευνητική κρούση, αλλά έφαγε άκυρο.

ΠΑΡΕΑΚΙ  ΣΕΝΚΕΦΕΛΝΤ – ΧΟΥΤΟΥ

Την ευκαιρία να το ρίξουν έξω είχαν οι παίκτες τις εορταστικές ημέρες κι επί τη ευκαιρία της διακοπής του πρωταθλήματος. Πολλά και τα («ζουμερά») παρεάκια που εμφανίστηκαν στις μεγάλες πίστες της Αθήνας. Όπως αυτό που σχημάτισαν ο Ολλανδός στόπερ του Παναθηναϊκού, Μπαρτ Σένκεφελντ και ο παλαίμαχος παίκτης και νυν agent, Λάμπρος Χούτος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Η πρόκριση έφερε… τραπέζι στον ΠΑΟΚ!

Τραπέζι παρέθεσαν οι Αδερφοί Νικολαΐδη στην ομάδα Πόλο του ΠΑΟΚ Domus Ergo, μετά την μεγάλη πρόκριση στους ημιτελικούς Α1...

Στην ίδια κατηγορία