Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Άγιε μου Βασίλη, σε παρακαλώ…

Δημοφιλή

Ξέρω ότι είναι ήδη αργά. Ό,τι είναι να έχεις φέρει, το έχεις ήδη φέρει. Λογικά θα ρεμβάζεις κάπου στο χωριό σου Ροβανιέμι εξαντλημένος από την σκληρή δουλειά, με κανένα ποτήρι ουίσκι στο χέρι μπροστά σε κανένα τζάκι, προσπαθώντας να ξεκουράσεις το ταλαιπωρημένο σου κορμί. Το αξίζεις ρε μάγκα…

Αν όμως… Αν όμως ρε φίλε δεν έχεις φέρει ακόμα τα ασπρόμαυρα δώρα σου, διάβασε λίγο μπας και βοηθήσεις την κατάσταση.

Για τον Ζίφκο Ζίφκοβιτς θα ήθελα να του φέρεις λίγη παραπάνω όρεξη για σκληρή δουλειά, για προσωπικές θυσίες, λίγη φιλοδοξία παραπάνω.

Για τον Λέο Μάτος θα σου ζητήσω να τον κρατήσεις μακριά από αυτές τις κίτρινες κάρτες που τόσο πολύ τον μαγνητίζεις και να συνεχίσεις να διατηρείς το βλέμμα του τόσο άγριο, όπως τώρα.

Να μου θυμώσεις και να αγριέψεις λιγάκι παραπάνω τον Ίνγκι Ίνγκασον και να κάνεις την φωνή του Χοσέ Αντόνιο Κρέσπο να ακούγεται ακόμα πιο δυνατά.

Αν περνάει από το χέρι σου δέσε με νέο πολυετές συμβόλαιο τον Γιαννούλη και δώστου όσα χρήματα εσύ νομίζεις.

Μην αλλάξεις το παραμικρό στον Γιόζιπ Μίσιτς και κράτα γερά τα πόδια του Μαουρίσιο. Κάνε τον Δημήτρη Λημνιό να βλέπει την εστία σαν ωκεανό που ρίχνεις βότσαλο και σε αυτόν και κλωνοποίησε μου τον Αντρέ (αν μπορείς σε πάνω από δύο κόπιες ακόμα καλύτερα).

Βοήθησε τον Ελ-Καντουρί να μην τραυματίζεται ακόμα και με το φτέρνισμα και βόηθησε τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ να τσιτώσει λιγάκι και να σταματήσει να είναι τόσο εκνευριστικά cool μες το γήπεδο.

Διώξε το άγχος και το περιττό βάρος από τους ώμους και καθάρισε λιγάκι το βλέμμα του Δημήτρη Πέλκα και κάνε δώσε λίγη κηροζίνη ώστε ο Λέο Ζαμπά να ξαναγίνει rocket.

Βοήθησε τον Τσούμπα Άκπομ να ξεπεράσει το ψυχολογικό των χιλίων και ένα ακυρωθέντων γκολ του και χάρισε λίγη χάρη και μια στάλα στιλ στον Κάρολ Σβιντέρσκι.

Διώξε τον κρυπτονίτη που έχει κλονίσει τις μαγικές δυνάμεις στον Αλέξανδρο Πασχαλάκη και χάρισε λίγη ακόμα υπομονή στον Ροντρίγκο. Βόηθησε τον Φερνάντο Βαρέλα να θυμηθεί ότι ένα τέρας παραμένει πάντα τέρας ότι κι αν συμβαίνει γύρω του και κάνε τον Ένεα Μιχάι να ρουφάει σαν σφουγγάρι όλα όσα βλέπει κάθε μέρα με τους μετρ της θέσης, με τους οποίους συγχρωτίζεται κάθε μέρα.

Ξεφούσκωσε λιγάκι και μάθε λίγη περισσότερη μπαλίτσα στον Άντερσον Εσίτι και χάρισε υγεία και κάνε να σταθεί ξανά γερός στα πόδια του, το γειτονάκι σου ο Βέρνμπλουμ που δεν αξίζει τόση ταλαιπώρια.

Βοήθησε τον Ντόουγκλας Αουγκούστο να βρει το σημάδι του και να μην απειλεί τα πετούμενα της Τούμπας και κάνε τον Μίροσλαβ Στοχ να καταλάβει το ποδόσφαιρο που του ζητά να παίξει ο προπονητής του.

Κάνε τον Λάζαρο Λάμπρου να καταλάβει ότι αξίζει να το παλέψει διότι έχει ότι χρειάζεται και στο αγρίμι τον μικρό τον Γαϊτανίδη βρεσ’ του μερικές ευκαιρίες -τα άλλα τα έχει.

Κι επειδή ξέρω ότι είσαι αλάνι δώσε φώτιση και στον Δημήτρη Μελιόπουλο, βοήθησε τον να έχει γαλήνη, ισορροπία και αυτάρκεια στο μονοπάτι που επέλεξε να περπατήσει.

Βοήθησε τον Αμπέλ Φερέιρα σε πρώτη φάση να βρει μία νίκη σε ένα ντέρμπι και κράτησε το βλέμμα του καθαρό και το μυαλό του μακριά από θολούρες.

Μα πάνω από όλα, γέμισε με δύναμη και υγεία τον Ιβάν Σαββίδη ώστε να συνεχίζει να ιχνηλατεί απάτητα μονοπάτια που κανένα ασπρόμαυρο πόδι δεν έχει πατήσει ακόμα.

Αν περνάει από το χέρι σου -αν λέω- κάνε ένα καλό και βοήθησε να επιταχύνουν οι διαδικασίες για την Νέα Τούμπα, ξέρω ότι έχεις τα κονέ και τις διασυνδέσεις για να το κάνεις, καιρός είναι να βλέπεις ένα τέτοιο στολίδι από εκεί ψηλά που σουλατσάρεις.

Τώρα, αν δεν γουστάρεις να κάνεις τίποτα από όλα αυτά που σου ζητάω, θα σε καταλάβω. Και χωρίς αυτά είμαι αυτάρκης. Γεμάτος. Πλήρης. Τόσα απίστευτα έζησα μέσα στο 2019. Αχάριστος ή αχόρταγος δεν υπήρξα ποτέ μου…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Ανατροπή με Τσάβι στην Μπαρτσελόνα

Ο Τσάβι Ερνάντεθ είχε ανακοινώσει το προηγούμενο διάστημα την απόφαση του να αποχωρήσει από την τεχνική ηγεσία της Μπαρτσέλονα...

Στην ίδια κατηγορία