Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Το Στραγάλι αποκαλύπτει τους υποψήφιους διαιτητές για άνοδο στη Σούπερ Λιγκ

Δημοφιλή

* Με βάση τις μέχρι τώρα παρουσίες τους στα παιχνίδια της Σούπερ Λίγκας 2 και της Φούτμπολ Λιγκ, από τις εκθέσεις παρατηρητών, αλλά και από παρακολούθηση του Μαρίν δια ζώσης, μεταξύ των υποψηφίων να ανέβουν στην Σούπερ Λίγκα 1 είναι οι εξής διαιτητές…

* Από την Μακεδονία, ο Γρεβενιώτης Κώστας Τσέτσιλας, ο Θεσσαλονικέας Άγγελος Αγγελάκης και ο Αλέξανδρος Τσακαλίδης από την Χαλκιδική, με αουτσάιντερ τον Θανάση Δραγούση από το Κιλκίς.

* Από την Αθήνα, σοβαρές ελπίδες συγκεντρώνουν ο Κώστας Περράκης με τον Ανδρέα Γκάμαρη, με αουτσάιντερ τον Κώστα Κατοίκο και από την Ανατολική Αττική ο Ανδρέας Βλάχος, με δεύτερη επιλογή την Ελένη Αντωνίου, που έχει δει σε τέσσερα ματς ο υπεύθυνος της κατηγορίας, Χουάν Μάριν.

* Υποψήφιοι είναι ακόμη ο Χρήστος Βεργέτης από την Αρκαδία και ο Σταύρος Ζαμπαλάς από την Ήπειρο, όπως και ο Κώστας Ανδριανός από την Αχαΐα.

* Όπως διαπιστώνετε, υπάρχει έμψυχο δυναμικό για να περάσει ως νέο αίμα στον πίνακα της Σούπερ Λίγκας και οπωσδήποτε θα μετρήσει η ηλικία των διαιτητών, που θα ανέβουν, αφού επιδίωξη είναι να μπουν παιδιά με μέλλον, ώστε να μην προτείνονται 36άρηδες για τον πίνακα των διεθνών διαιτητών…

* Όσο θα πηγαίνουμε προς τον Ιούνιο, θα μας δοθεί η δυνατότητα να πούμε περισσότερα λόγια για τον καθένα εκ των υποψηφίων, ηλικία, εργασία, συμμετοχές μέχρι τώρα στη Σούπερ Λίγκα 2, την Φούτμπολ Λιγκ και τη Γ’ Εθνική, που είναι ένα πρωτάθλημα, που αναδεικνύει διαιτητές, αφού κανένας δεν περνάει απαρατήρητος και πέφτουν καμπάνες, σε όσους παραπέμπονται.

*Ο Ναυπλιώτης διαιτητής, Βαγγέλης Μανούχος επελέγη να πάει στη Νιόν, να μετάσχει στο σεμινάριο υποψήφιων διεθνών διαιτητών, το λεγόμενο CORE. Είχε καλή πορεία τα τελευταία δύο χρόνια, σταθερή απόδοση και έβγαλε κρίσιμα παιχνίδια, δείχνοντας πως έχει τις δυνατότητες να κάνει καριέρα ως διεθνής, στα 31 του χρόνια. Ο Μανούχος είναι ασφαλιστής και πρόεδρος της γυναικείας ομάδας βόλεϊ, Οίαξ Ναυπλίου.

ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΩΣΟΥΝ ΟΙ ΝΤΑΛΑΒΕΡΤΖΗΔΕΣ

* Οι τηλεδιασκέψεις των διαιτητών και των βοηθών της Σούπερ Λίγκας, αλλά και των διαιτητών της Φούτμπολ Λιγκ συνεχίζονται, με τη συμμετοχή και των Περέιρα και Μαρίν, από τις πατρίδες τους.

* Φυσικά, οι διαιτητές εμφανίζονται άριστοι στη θεωρία, με αποτέλεσμα κάποιοι να τρέφουν φρούδες ελπίδες ότι θα τη γλυτώσουν, όταν σε 2-3 μήνες θα καταρτιστούν οι νέοι πίνακες.

* Έφτασαν, μάλιστα, ορισμένα παπαγαλάκια να διαρρέουν προς φιλικά τους ηλεκτρονικά μέσα, αναφορές που γίνονται για κάποιες επίμαχες φάσεις, για να βγάλουν κάποιους συναδέλφους τους στη σέντρα, λες και θα κάνουν κατόρθωμα, ή ότι εκείνοι κλείνοντας το… μάτι σε διάφορους νταλαβερτζήδες, θα παραμείνουν στο χώρο.

* Εμείς είχαμε επισημάνει κάποια πράγματα, τα οποία είναι σε γνώση παραγόντων της ΕΠΟ, αλλά και μεγάλων ΠΑΕ, ώστε να πάρουν θέση, όταν θα επανέλθει η κανονικότητα και οι διαιτητές επανέλθουν στα γήπεδα.

* Σε κάθε περίπτωση, υπάρχει έλεγχος και οι ιθύνοντες της ΚΕΔ έχουν για την ώρα τον πρώτο λόγο μέχρι και το τέλος του Ιουνίου, που λήγουν οι συμβάσεις τους. Κι αυτοί θα κάνουν το ξεκαθάρισμα στους πίνακες στις τρεις κατηγορίες…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Κοτάρσκι, παρών: Οι καλύτερες επεμβάσεις του στο Conference (videos)

Κατά ριπάς σκοράρισμα από πλευράς ΠΑΟΚ στην Ευρώπη εξ ου και η πρώτη καλύτερη επίθεση που κατοχυρώθηκε στην εντυπωσιακή...

Στην ίδια κατηγορία