Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Το «στοίχημα» του Τακιανού και του ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Ο Φώτης Τακιανός έχει δώσει τα διαπιστευτήρια τους σε αρκετές ομάδες κατά το παρελθόν αναλαμβάνοντας σε πολλές περιπτώσεις «αποστολές αυτοκτονίας», όμως φέτος είναι η πρώτη χρονιά που κάποιος σύλλογος της Α1 (στη προκειμένη περίπτωση ο ΠΑΟΚ), του δίνει την ευκαιρία να στήσει από το ξεκίνημα μια ομάδα που θα φέρει την υπογραφή του. Το στοίχημα είναι μεγάλο. Και για τον ΠΑΟΚ που του προσφέρει αυτή την δυνατότητα αλλά και για τον ίδιο που θέλει να καθιερωθεί ως ένας κόουτς «πρώτης γραμμής». Το περιβάλλον στο οποίο καλείται μα λειτουργήσει είναι εξαιρετικά ανταγωνιστικό καθώς η ποιότητα του γκρουπ των ομάδων της 2ης ταχύτητας συνεχώς αυξάνεται.

Πλην του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού που έχουν ανεβάσει κι άλλο τα μπάτζετ τους αυξάνοντας την «ψαλίδα» της διαφοράς με τους υπόλοιπους έχουμε τους εξής: Το Περιστέρι συνεχίζει να επενδύει. Λειτουργεί με επαγγελματισμό και κάνει μεγάλα όνειρα για το μέλλον. Η ΑΕΚ έφερε ένα προπονητή από το ….πάνω ράφι (Χουαν Πλάθα) και με μεταγραφές επιπέδου Κουζμίνσκας δείχνει τις προθέσεις της. Ο Προμηθέας του Ηλία Παπαθεοδώρου δεν ξοδεύει αυτά που ξόδευε παλαιότερα όμως θα είναι καλύτερος συγκριτικά με την περσινή σεζόν κρίνοντας από τις πρώτες του κινήσεις. Ο Άρης βγήκε στην αγορά με περισσότερα χρήματα και θέλει να δημιουργήσει ένα ρόστερ με «βάθος» ενόψει Eurocup. Οι «έξυπνες» επιλογές ξένων θα κρίνουν σε μεγάλο βαθμό την πορεία ομάδων όπως η Καρδίτσα, το Λαύριο, ο Απόλλωνας ενώ ερωτηματικά για την ώρα αποτελούν οι περιπτώσεις του Τρίτωνα και του Αμαρουσίου.

 


Τελευταία νέα

Εκπαιδευτική δράση για το Ποδόσφαιρο Σάλας από τον ΠΑΟΚ!

Σε δημοτικό σχολείο της Θεσσαλονίκης βρέθηκε αντιπροσωπεία της πρωταθλήτριας ομάδας Ποδοσφαίρου Σάλας του ΠΑΟΚ, όπου και μίλησε για το...

Στην ίδια κατηγορία