Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Το… σόου του Κωνσταντέλια τον οδήγησε σε βραβείο

Δημοφιλή

Ένα γκολ, μια ασίστ και μερικές… εντυπωσιακές προσπάθειες ήταν ο απολογισμός του Γιάννη Κωνσταντέλια στο παιχνίδι με τη Λαμία (3-0), με τον κόσμο του Δικεφάλου να τον ψηφίζει ως τον MVP της αναμέτρησης με περίπου 65% των ψήφων.

Όπως αναφέρει το θέμα στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΑΟΚ:

«Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας αναδείχθηκε Fans’ Man of the Match της αναμέτρησης κόντρα στη Λαμία στο γήπεδο της Τούμπας για την 13η αγωνιστική της Stoiximan Super League 2023-24.

Ο ΠΑΟΚ συνέχισε το νικηφόρο σερί του σε πρωτάθλημα και Ευρώπη. Ο Δικέφαλος δεν άφησε κανένα περιθώριο στους Βoιωτούς, έπαιξε καλό ποδόσφαιρο στην Τούμπα, κέρδισε με 3-0, αποδίδοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο και πήρε ένα ακόμα τρίποντο. Εκ των κορυφαίων ο Mr.Breeze.

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας ήταν καταπληκτικός για ακόμα ένα παιχνίδι, πέτυχε ένα γκολ, μοίρασε μία ασίστ και ταλαιπώρησε την αντίπαλη άμυνα καθόλη τη διάρκεια του αγώνα.

Στην ψηφοφορία για τον Fans’ Man of the Match της αναμέτρησης ο Mr.Breeze συγκέντρωσε το 64,53% των ψήφων και πήρε το βραβείο.

Στη δεύτερη θέση έμεινε ο Τάισον με άλλο ένα γεμάτο παιχνίδι, ενώ το βάθρο συμπλήρωσε ο Ζόαν Σάστρε , ο οποίος πέτυχε το τρίτο τέρμα του Δικεφάλου και συνέβαλε τα μέγιστα στη νίκη της ομάδας του».


Τελευταία νέα

Για την κούπα με… σεβασμό στον αντίπαλο!

Από το βράδυ της 21ης Απριλίου 2019, όταν ο κατέκτησε μαθηματικά και γιόρτασε το 3ο πρωτάθλημα της ιστορίας του,...

Στην ίδια κατηγορία