Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Το σκάνδαλο του αιώνα!

Δημοφιλή

Ήταν Παρασκευή 24 Μαρτίου όταν ο αρχιδιαιτητής Στηβ Μπένετ δέχθηκε ένα μήνυμα στο κινητό του. Ήταν μία ενέργεια ευρωπαίου διαιτητή που καταδεικνύει ότι το θράσος κάποιων είναι ατελείωτο!

«Μπορείς να ορίσεις εμένα στον αγώνα Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ…» πρότεινε φόρα-παρτίδα ο αποστολέας του μηνύματος στον Μπένετ, που χρειάστηκε λίγη ώρα να καταλάβει τι γίνεται και ποιος ήταν ο διαιτητής που τον προκαλούσε με τέτοιο τρόπο! Και όμως! Μέσα στη συνάντηση της περασμένης εβδομάδας και σε ένα διάλογό του με παράγοντας της ΑΕΚ, ο Βαγγέλης Μαρινάκης είχε τονίσει: «που είναι το κακό να έχει πάρει ο Κλάτενμπεργκ 4-5 elite διαιτητές που γνωρίζει για να μάθει το αν μπορούν να έρθουν σε παιχνίδια των play off».  Εντελώς συμπτωματικά, περιέγραφε μία παρόμοια διαδικασία! Τι σύμπτωση;

Μετά από όλα αυτά ποιος δεν θεωρεί ή δεν υποθέτει ότι ο Κλάτενμπεργκ έκανε τις κινήσεις του και χωρίς να έχει κανένα δικαίωμα βρήκε διαιτητή που αυτοπροτάθηκε στην ΚΕΔ της ΕΠΟ; Στόχευσαν στο πολύ κρίσιμο ματς Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ, που φαίνεται ότι απασχολεί ιδιαίτερα. Και να ήταν μόνο αυτό; Το παράνομο της υπόθεσης και το μέγεθος του σκανδάλου αποκαλύφθηκε και από την επιμονή του διαιτητή, ο οποίος αφού κατάλαβε ότι δεν είχε τύχη να παίξει σε αυτό το ματς, πίεσε τον Μπένετ να του πει τι εθνικότητας είναι ο διαιτητής που βρήκε!

Και όμως! Ακόμη και ο Καραπαπάς είχε περιγράψει μία τέτοια κατάσταση μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό: «Ήδη η Super League όπου υπάρχει ένας μηχανισμός ο οποίος στο τέλος της ημέρας θα αναλάβει την επαγγελματική διαιτησία ό,τι και να λένε, έχει επικοινωνήσει και έχουν δύο ελίτ διαιτητές οι οποίοι έχουν σφυρίξει ημιτελικό και τελικό Champions League». Έτσι… Χωρίς καμία συστολή και χωρίς να κρύβονται!

Ποια Σούπερ Λιγκ άραγε; Ήξερε καμιά ομάδα τί κινήσεις κάνει η ηγεσία της Σούπερ Λιγκ;

Είναι υπερβολικό να υποθέσει κανείς ότι έχουν μαζί τους τον Κλάτενμπεργκ, τον κρατάνε στη Λίγκα και εντελώς παράτυπα επιθυμούν να καταργήσουν την ΚΕΔ και να ορίζονται οι διαιτητές από… όποιον περνάει έξω από τα γραφεία του Ολυμπιακού;

Αυτός όμως είναι ο Ολυμπιακός! Ο ορισμός της ομάδας που φωνάζει πάντα για τον ίδιο λόγο: Γιατί δεν ευνοείται! Και τώρα όλα δείχνουν ότι βρήκαν ένα νέο τρόπο να ξεπεράσουν το 50-50 που γι΄ αυτούς υπάρχει, αλλά δεν είναι επιθυμητό.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός η οποία με ανακοίνωσή της αποκαλεί τον Μπαλτάκο… φασίστα. Η ΠΑΕ Ολυμπιακός που γι΄ ακόμη μία φορά δείχνει ότι στην προσπάθεια να επαναφέρει το 100-0 στο ελληνικό ποδόσφαιρο, δεν πρόκειται να σταματήσει πουθενά!

 


Τελευταία νέα

ΣOK για Ισπανία: Κίνδυνος αποκλεισμού από όλες τις διοργανώσεις

Η UEFA και η FIFA έθεσαν τελεσίγραφο για την Παρασκευή (30/04) στην ισπανική κυβέρνηση για διευκρινίσεις λόγω έρευνας για...

Στην ίδια κατηγορία