Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Το σήκωσε η ΠΑΟΚΑΡΑ!

Δημοφιλή

Την Κυριακή (14/5) η Κ15 του ΠΑΟΚ επικράτησε με 1-0 επί της αντίστοιχης ομάδας του Ολυμπιακού, με αποτέλεσμα τα «αετόπουλα» να κατακτήσουν το φετινό πρωτάθλημα Ελλάδος!

Ο Δικέφαλος μπήκε δυναμικά στην αναμέτρηση και στο 11ο λεπτό  του αγώνα πήρε το προβάδισμα. Ο Κρομμύδας βρέθηκε από τα δεξιά, στην συνέχεια γύρισε την μπάλα μέσα στην περιοχή και ο Σιδηρόπουλος με πλασέ έγραψε το 1-0 για την ομάδα του.

Στην συνέχεια του αγώνα, ο ΠΑΟΚ είχε τον έλεγχο του αγώνα, όμως οι «ερυθρόλευκοι» πίεσαν αρκετά από το πρώτο 20λεπτό, προσπαθώντας με βαθιές μπαλιές να βρουν τους επιθετικούς τους.

Με την λήξη του πρώτου ημιχρόνου, ο Δικέφαλος είχε το προβάδισμα με 1-0.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους, ο ΠΑΟΚ ανταπεξήλθε εξαιρετικά στο κομμάτι της τακτικής και προσπάθησε από τα πλάγια να ανοίξει την άμυνα του Ολυμπιακού, τραβώντας εκτός τους αμυντικούς των «ερυθρολεύκων».

Οι δύο ομάδες ήταν πολύ πιο προσεκτικές στις κινήσεις τους, καθώς η τακτική κυριάρχησε στην αναμέτρηση. Οι «ασπρόμαυροι» απειλήθηκαν ουσιαστικά μόνο μία φορά, στις καθυστερήσεις του ματς.

Ο Μουγγός σούταρε μέσα από την περιοχή του Δικεφάλου αλλά η μπάλα έφυγε άουτ.

Το σφύριγμα της λήξης βρήκε τους παίκτες του ΠΑΟΚ να πανηγυρίζουν έξαλλα την κατάκτηση του πρωταθλήματος!

Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ: Μητρούσης, Μεγγίδης, Κυριαζίδης, Μόκρης, Γκιόκα, Μηνασίδης, Κρομμύδας, Κάνιος, Σιδηρόπουλος, Τουρσουνίδης, Μπέρδος.

Στον πάγκο: Τέλο, Μπακαλίδης, Καρασαββίδης, Μπέλης, Κόβαλ, Λουτζιανιώτης, Αυγητίδης, Καραγκιόζης, Τσεμαλίδης, Τσαχουρίδης, Μάτζαρης.

 


Τελευταία νέα

Με τον κόσμο του για να μείνει «ζωντανός»

Ο ΠΑΟΚ δεν τα κατάφερε στον πρώτο ημιτελικό του πρωταθλήματος της Handball Premier απέναντι στην ΑΕΚ, από τη οποία...

Στην ίδια κατηγορία