Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Τα επιτεύγματα του Σάιμπερτ

Δημοφιλή

Το Σάββατο (13/5) ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα από τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ με 83-65, για τον πρώτο αγώνα των ημιτελικών της Bakset League.

Αξίζει να σημειωθεί πως στην χθεσινή (13/5) αναμέτρηση, ο Τζόρνταν Σάιμπερτ πραγματοποίησε την πιο παραγωγική, επιθετικά, από τις 17 φετινές εμφανίσεις του στην Basket League. Είχε 15 πόντους και ξεπέρασε την επίδοση των 11 στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Απόλλωνα Carna.

Επίσης, έφτασε όμως και σε κάποια ακόμη επιτεύγματα μέσα από την 36η εμφάνιση του με τον Δικέφαλο στο πρωτάθλημα.

Πιο συγκεκριμένα, με τους 15 πόντους που είχε στο ΣΕΦ, έγινε ο 40ός ξένος στην ιστορία του ΠΑΟΚ mateco στην Basket League που έφτασε τους 300+.

Ακόμη, έχοντας 3/7 τρίποντα έγινε ο 16ος ξένος στην ιστορία του Δικεφάλου που έφτασε τα 50+ εύστοχα σουτ από την περίμετρο.

Ο Αμερικανός έγινε ο τρίτος παίκτης του Δικέφαλο στο φετινό πρωτάθλημα που έφτασε σε επίδοση 15+ πόντων που συνδυάστηκε με μηδενική επίδοση λαθών.

Παράλληλα ο Σάιμπερτ σημείωσε την 9η επίδοση 100% στα δίποντα από παίκτη που δεν «έγραψε» λάθος στη στατιστική του, αφού είχε 3/3. Είναι ο πρώτος παίκτης του ΠΑΟΚ mateco που πήρε θέση σε αυτήν τη λίστα.


Τελευταία νέα

ΕΠΟ: Εκλογές τον Ιούλιο

Την Παρασκευή 28 Ιουνίου θα γίνει η ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ, όπως αποφάσισε σήμερα στην Εκτελεστική Επιτροπή...

Στην ίδια κατηγορία