Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Το ρεπορτάζ της A Bola για ΠΑΟΚ-Μεϊτέ

Δημοφιλή

Οι ιθύνοντες του ΠΑΟΚ έχουν θετική προδιάθεση για την παραμονή του Σουαλιό Μεϊτέ, με την A Bola να επιβεβαιώνει πλήρως το ρεπορτάζ. Τα δεδομένα για την περίπτωση του Μεϊτέ, άλλωστε αναλύθηκαν και στην διαδικτυακή εκπομπή PAOK Inside, με τους Πορτογάλους να επισημαίνουν την πρόθεση του ΠΑΟΚ για να διατηρήσει στο ρόστερ του τον 29χρονο χαφ.

Αναλυτικά το ρεπορτάζ της A Bola:

«Ο Γάλλος μέσος είναι δανεικός μέχρι το τέλος της σεζόν και ο ελληνικός σύλλογος σκοπεύει να κάνει συμφωνία με την Μπενφίκα, αλλά κάτω από τη ρήτρα των 4 εκατομμυρίων ευρώ. Ο Σουαλιό Μεϊτέ, ο μέσος που δάνεισε η Μπενφίκα στον ΠΑΟΚ μέχρι το τέλος της σεζόν, τα πάει καλά στην Ελλάδα και οι Έλληνες σκέφτονται ήδη να τον αγοράσουν.

Πληροφορίες που φτάνουν από την Ελλάδα δείχνουν ότι ο ΠΑΟΚ σκέφτεται να διαπραγματευτεί με την Μπενφίκα και να μειώσει την οψιόν αγοράς των 4 εκατ. ευρώ, με τον ποδοσφαιριστή να δείχνει τις δυνάμεις του τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στο Europa Conference League.

Aξίζει να σημειωθεί πως ο Μεϊτέ είναι μία από τις τελευταίες λεπτές υποθέσεις που πρέπει να επιλύσει η Μπενφίκα, καθώς η πώλησή του είναι προτεραιότητα από τη στιγμή που δεν είναι στα πλάνα του Ρότζερ Σμιντ. Ο παίκτης που έφτασε στο Ντα Λουζ από το Τορίνο με κόστος 7,3 εκ. ευρώ, είναι χαρούμενος στη Θεσσαλονίκη, όπως εξήγησε αυτή την Κυριακή, μετά το παιχνίδι με τον Βόλο. «Στον ΠΑΟΚ νιώθουμε όλοι σημαντικοί», είπε ο Γάλλος μέσος.

Το συμβόλαιο μεταξύ Μπενφίκα και ΠΑΟΚ περιλαμβάνει επίσης μια ρήτρα που προστατεύει τους “Κόκκινους”: Εφόσον οι Έλληνες πληρώσουν τα 4 εκατομμύρια ευρώ που ενεργοποιούν την αγορά και στη συνέχεια τον πουλήσουν για περισσότερα χρήματα, ο σύλλογος Λισαβόνας θα δικαιούται το 30%.

Στο πλαίσιο αυτό, και λαμβάνοντας υπόψη ότι πρόκειται για έναν παίκτη που ξεπερνά τα 2 εκατομμύρια ευρώ σε μισθολογικό κόστο ανά έτος για τους “Αετούς”, η Μπενφίκα μπορεί να είναι ανοιχτή σε διαπραγματεύσεις με τον ΠΑΟΚ για αξία μικρότερη από 4 εκατομμύρια ευρώ, προκειμένου να καταστεί δυνατή η πώληση».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Δικαίωσε τον Λουτσέσκου ο Κεντζιόρα

Το περσινό καλοκαίρι, ο Ράζβαν Λουτσέσκου ζήτησε την επιστροφή του Τόμας Κεντζιόρα στην Θεσσαλονίκη για να υπάρχει μια επιπλέον...

Στην ίδια κατηγορία