Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Το πρώτο βραβείο του Σάστρε

Δημοφιλή

Ο Ζόαν Σάστρε αναδείχθηκε Fans’ Man of the Match στο νικηφόρο με 2-1 ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, συγκεντρώνοντας το 65,46% των ψήφων.

Αναλυτικά η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ αναφέρει:

«Ο Ζόαν Σάστρε αναδείχθηκε από το κοινό του paokfc.gr και του PAOK FC Official App Fans’ Man of the Match της αναμέτρησης κόντρα στον Παναθηναϊκό στο γήπεδο της Τούμπας για την 22η αγωνιστική της Super League Interwetten 2021-22.

Ο ΠΑΟΚ έκανε μία σπουδαία ανατροπή και στο φινάλε πανηγύρισε τη νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Εκ των κορυφαίων του Δικεφάλου ήταν ο Ζόαν Σάστρε. Ο Ισπανός μπακ πήρε φανέλα βασικού κι έκανε μία εντυπωσιακή εμφάνιση.

Πέρα από το γεγονός πως δεν αντιμετώπισε προβλήματα αμυντικά, ήταν καταλυτικός στο επιθετικό κομμάτι και μάλιστα ήταν αυτός που σφράγισε τη νίκη με ένα εντυπωσιακό μακρινό σουτ με εξωτερικό φάλτσο.

Στην ψηφοφορία για τον Fans’ Man of the Match του αγώνα ο Σάστρε συγκέντρωσε το 65,46% των ψήφων του κοινού και κατέκτησε τον ατομικό τίτλο.

Στη δεύτερη θέση, όντας ο μοναδικός μετά τον Σάστρε που πήρε διψήφιο ποσοστό, ήταν ο Ίνγκι Ίνγκασον. Ο Ισλανδός έκανε μία ακόμα μεγάλη εμφάνιση, κυριάρχησε στην άμυνα, ενώ σημείωσε ένα ακόμα γκολ και έδωσε το σύνθημα για την ανατροπή».

Προηγούμενο άρθροΠότε; Ποτέ!
Επόμενο άρθρο«Κλειδί για τη νίκη η άμυνα»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Ο κόσμος του ΠΑΟΚ δεν ξεχνά τον Νάσο! (pic)

Επτά χρόνια συμπληρώνονται από την δολοφονία του Νάσου Κωνσταντίνου επί της οδού Αγίου Δημητρίου, με τον κόσμο του ΠΑΟΚ...

Στην ίδια κατηγορία