Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Πότε; Ποτέ!

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ βρέθηκε στα σχοινιά στο ΟΑΚΑ στο 83΄, όταν η ΑΕΚ άνοιξε το σκορ με τον Σιμόες, αλλά στις καθυστερήσεις οι Κούρτιτς και Μιτρίτσα διαμόρφωσαν το 2-1 για τους φιλοξενούμενους κι έτσι η ομάδα του Λουτσέσκου προκρίθηκε στα ημιτελικά του κυπέλλου, όπου θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό.

Στο 83΄ο Λιβάι Γκαρσία βρήκε ελεύθερο τον Σιμόες στο ύψος της περιοχής και ο τελευταίος με πλασέ έκανε το 1-0.

Οι φιλοξενούμενοι δεν είχαν άλλη επιλογή από το να πιέσουν για το γκολ της ισοφάρισης στο υπόλοιπο του αγώνα. Αυτό ήρθε στο 94’ με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο. Ο Κούρτιτς βρέθηκε μέσα στην περιοχή και με εκπληκτικό φαλτσαριστό σουτ έκανε το 1-1!

Το κερασάκι στην τούρτα μπήκε στο 96′ όταν ο Μιτρίτσα με ωραίο πλασέ έκανε το τελικό 1-2 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς!

ΑΕΚ: Τσιντώτας, Ρότα (Μισελέν 90’), Μήτογλου, Τζαβέλλας, Χατζισαφί, Σιμόες, Σιμάνσκι, Λιβάι Γκαρσία, Άμραμπατ (Ανσαριφάρντ 90+), Τσούμπερ , Αραούχο (Λε Ταλέκ 90’).

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Σίντκλεϊ (Μουργκ 90+), Κρέσπο, Ίνγκασον, Λύρατζης (Σάστρε 63’), Κούρτιτς, Τσιγγάρας (Μιτρίτσα 63’), Ντούγκλας, Μπίσεσβαρ, Αντρίγια (Βιεϊρίνια 82’), Άκπομ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Να κλείσει με νίκη την κανονική διάρκεια!

Για την 18η αγωνιστική της Α1 Χάντμπολ γυναικών, ο ΠΑΟΚ mαteco αντιμετωπίζει στο ΔΑΚ Πανοράματος, το Σάββατο 20 Απριλίου...

Στην ίδια κατηγορία