Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

«Κλειδί για τη νίκη η άμυνα»

Δημοφιλή

Ο Αρης Λυκογιάννης είδε την ομάδα του να κερδίζει εκτός έδρας τον Ιωνικό και να βελτιώνει τη θέση της στο βαθμολογικό πίνακα.

«Είχαμε πολύ λίγο χρόνο προετοιμασίας, ενώ είχαμε να διαχειριστούμε την απογοήτευση από την ήττα και τον αποκλεισμό από τον Προμηθέα, την κούραση, αλλά και τον τραυματισμό του Τολιόπουλου. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μία ομάδα που ξέραμε ότι θα παίξει με όσες δυνάμεις έχει, σημαδεύοντας αυτό το παιχνίδι, για να μπορέσει να φύγει από την θέση που είναι στο τέλος της βαθμολογίας» δήλωσε ο προπονητής του ΠΑΟΚ μετά το τέλος του αγώνα, προσθέτοντας: «Είχαμε ένα κακό πρώτο ημίχρονο, κυρίως επιθετικά. Χάσαμε βολές, χάσαμε καλάθια από κάτω, ενώ δώσαμε αρκετά ξεμαρκάριστα σουτ στον Ιωνικό, που πήγε σε υψηλό σκορ στο διάστημα αυτό. Στο δεύτερο ημίχρονο σφίξαμε την άμυνά μας, δεχτήκαμε ουσιαστικά 24 πόντους, καθώς μπήκε ένα καλάθι στο τέλος κι αυτό ήταν το κλειδί της νίκης. Βρήκαμε και ορισμένα μεγάλα σουτ με τον Ρίβερς και τον Γκριν και πήραμε μία σημαντική νίκη. Έχουμε και πάλι λίγο χρόνο προετοιμασίας για τον αγώνα με τον Προμηθέα και θα πρέπει να διαχειριστούμε και την κούραση και τους τραυματισμούς, για να παίξουμε όσο το δυνατόν καλύτερα σε αυτό το παιχνίδι».

Προηγούμενο άρθροΤο πρώτο βραβείο του Σάστρε
Επόμενο άρθροΚαι τώρα η Ευρώπη

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Ο Αλαφούζος μίλησε για τη διαιτησία του αγώνα στη… Λαμία

Εκεί που δεν τον «σπέρνεις»… «φύτρωσε» ο Γιάννης Αλαφούζος, που σχολίασε τη διαιτησία του Κατσικογιάννη στο ματς της Λαμίας...

Στην ίδια κατηγορία