Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Το πρώτο βήμα με Φενερμπαχτσέ

Δημοφιλή

Εχοντας αποκλειστεί στις λεπτομέρειες από τον Αγιαξ στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ τη σεζόν 2010-11, η ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη κληρώθηκε με τη Φενερμπαχτσέ. Ο ΠΑΟΚ θα αγωνίζονταν στην Πόλη, κι αυτό το γεγονός από μόνο του σήμαινε πολλά για ολόκληρη την «ασπρόμαυρη» οικογένεια. Οι διοικήσεις των δύο ομάδων είχαν συμφωνήσει για ανταλλαγή εισιτηρίων και η διοίκηση του Θοδωρή Ζαγοράκη χρειάστηκε να κάνει μαραθώνιες συζητήσεις με τη συντονιστική των οπαδών, προκειμένου να αποφευχθούν οι εντάσεις, τόσο στην Τούμπα, όσο και στο «Σουκρού Σαράτσογλου».

Ο Δικέφαλος αξιοποίησε την έδρα του (σαν σήμερα πριν από έντεκα χρόνια) και με γκολ του Βιεϊρίνια στο 19΄ επικράτησε των Τούρκων με 1-0, έστω κι αν από το 57΄ αγωνίζονταν με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Βιτόλο. Και την αμέσως επόμενη ημέρα εξαντλήθηκαν τα 2500 εισιτήρια, που αναλογούσαν στους ΠΑΟΚτσήδες για το ματς στην Κωνσταντινούπολη.


Τελευταία νέα

Τροχαίο στη Βουλή: Ένοχος ο αστυνομικός για τον θάνατο του Ιάσονα

Ένοχος για ανθρωποκτονία από αμέλεια κρίθηκε ο αστυνομικός για την υπόθεση θανάτου του 23χρονου Ιάσονα, που έχασε τη ζωή...

Στην ίδια κατηγορία