Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Το πρώτο «ασπρόμαυρο» στίγμα του Γιόνι

Δημοφιλή

Μία πρώτη «γεύση» από το ελληνικό πρωτάθλημα πήρε ο Γιόνι Ότο δεδομένου πως ενεργοποιήθηκε από πλευράς Ράζβαν Λουτσέσκου στο 77΄ της εντός έδρας αναμέτρησης με την ΑΕΚ για την 22η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Ο Ισπανός αμυντικός κατέγραψε τα πρώτα του αγωνιστικά λεπτά με τον ΠΑΟΚ, αντικαθιστώντας τον Ζόαν Σάστρε, με το πρώτο δείγμα «γραφής» του να φαντάζει άκρως θετικό, αποτυπώνοντας εντός αγωνιστικού χώρου τα βασικά από εκείνα που ζητούν οι «ασπρόμαυροι» στη συγκεκριμένη θέση ακόμη και στην ολιγόλεπτη συμμετοχή του.

Ενδεικτικό πως κατέγραψε 10/13 πετυχημένες πάσες προς τους συμπαίκτες του κάτι που μεταφράζεται σε ποσοστό επιτυχίας 77% κερδίζοντας συν τοις άλλοις όλες τις μονομαχίες εδάφους που έδωσε με τους ποδοσφαιριστές του Ματίας Αλμέιδα. Όπως αντιλαμβάνεται κανείς, το πρώτο «ασπρόμαυρο» στίγμα του γεμίζει αναμενόμενα χαμόγελα εντός ΠΑΟΚ βλέποντας ένα πρώτο δείγμα «γραφής» του ενόψει συνέχειας. Επιδόσεις που καταγράφει και στα προπονητικά προγράμματα δεδομένου πως από τη στιγμή του ερχομού του στη Θεσσαλονίκη έχει αφήσει θετικά μηνύματα ως απόρροια της παρθενικής του συμμετοχής στο εντός έδρας ματς με την ΑΕΚ.

Δείτε ένα αποτύπωμα της δράσης του 29χρονου δεξιού οπισθοφύλακα:

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Ερωτηθείς αναφορικά με την εικόνα του Γιόνι Ότο στη συνέντευξη Τύπου ο Ράζβαν Λουτσέσκου επισήμανε πως «δεν μπορούμε να τον κρίνουμε αυτά τα λεπτά σήμερα, έχουμε καλή εικόνα από τις προπονήσεις. Δείχνει ότι μπορεί να μας βοηθήσει, σίγουρα χρειάζεται χρόνο προσαρμογής στην κατάσταση αυτή αλλά έχουμε μία θετική πρώτη εικόνα».

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Απόλυτη συγκέντρωση στον στόχο!

Ο ΠΑΟΚ και ολόκληρη η πόλη της Θεσσαλονίκης ζει και αναπνέει για το μεγάλο παιχνίδι του Δικεφάλου κόντρα στον...

Στην ίδια κατηγορία