Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Εμεινε στην ισοπαλία, αλλά και στην κορυφή της βαθμολογίας

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ είχε κόντρα την τύχη και τη διαιτησία στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, μένοντας στο 1-1, αλλά και στην κορυφή της βαθμολογίας.

Ελάχιστες ήταν οι καλές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες κατά τη διάρκεια του α΄ μέρους. Στο 41΄ ο Οζντόεφ βρέθηκε στο ύψος του ημικυκλίου της περιοχής, επιχείρησε το σουτ, αλλά τελευταία στιγμή γλίστρησε, με αποτέλεσμα να διευκολύνει το έργο του Στάνκοβιτς, που έπεσε και μπλόκαρε. Πάντως, η μεγάλη φάση για τον ΠΑΟΚ ήταν στο 45΄, όταν ο Μεϊτέ «τρύπησε» την άμυνα της ΑΕΚ, με τον Στάνκοβιτς ν’ αποκρούει το κοντινό σουτ του Γάλλου χαφ.

Δύο λεπτά μετά την έναρξη του β΄ μέρους η ΑΕΚ άνοιξε το σκορ με τον Ελίασον, που ήταν ο αποδέκτης αντεπίθεσης των φιλοξενούμενων.

Στο 56΄ η μπάλα στρώθηκε στον Σαμάτα, αλλά αστόχησε από καλή θέση. Στο 66΄ ο Aζέρος Αλιγιάρ Αγκάγιεφ δεν απέβαλε, ως όφειλε, τον Βίντα (χέρι) με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Στο 68΄ ο Ντεσπόντοφ σούταρε από πλάγια θέση, με τον Στάνκοβιτς να διώχνει σε κόρνερ.

Στο 80΄ ο Κωνσταντέλιας έκανε διαγώνιο σουτ, που έφυγε άουτ, ενώ στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Ντεσπόντοφ είχε μεγάλη ευκαιρία να σκοράρει, αλλά το σουτ του Βούλγαρου βρήκε στο δεξί κάθετο δοκάρι του Στάνκοβιτς.

Στο 87΄ ο Κάλενς σταματά ως τελευταίος παίκτης τον Τόμας, αλλά είδε κίτρινη κι όχι κόκκινη κάρτα.

Τελικά στο 89΄ ο Κεντζιόρα έκανε το 1-1, αξιοποιώντας την εκτέλεση φάουλ του Τάισον.

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Σάστρε (76΄ Οτο), Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Μπάμπα, Οζντόεφ (76΄ Σβαμπ), Μεϊτέ, Ζίβκοβιτς (72΄ Κωνσταντέλιας), Μουργκ (59΄ Ντεσπόντοφ), Τάισον, Σαμάτα (76΄ Τόμας).

ΑΕΚ: Στάνκοβιτς, Ρότα (82΄ Λιούμπισιτς), Βίντα, Κάλενς, Πήλιος, Γιόνσον, Πινέδα, Ελίασον (72΄ Μάνταλος), Γκατσίνοβιτς (82΄ Ζίνι), Τσούμπερ (82΄ Αραούχο), Γκαρσία (75΄ Πόνσε).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Αποχαιρέτησε τον κόσμο της Ντόρτμουντ ο Ρόις (video)

Με ένα βίντεο μέσω του λογαριασμού της Μπορούσια Ντόρτμουντ στα social media, ο Μάρκο Ρόις ανακοίνωσε πως θα αποχωρήσει...

Στην ίδια κατηγορία