Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Οριστικό: Αυτά ισχύουν για τα διαρκείας!

Δημοφιλή

Είναι γεγονός! Μετά από δύο μήνες τα γήπεδα ανοίγουν και πάλι για το φίλαθλο κοινό με τα νέα μέτρα της Κυβέρνησης προφανώς να εφαρμόζονται και στο παιχνιδι του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό στο γήπεδο της Τούμπας.

Ήδη η πρώτη αλλαγή είναι γεγονός, καθώς δεν θα επιτρέπεται η δωρεάν είσοδος σε παιδιά κάτω των 12 ετών, όπως ίσχυε μέχρι πρόσφατα.

Επίσης, όποιος μπει στο γήπεδο χωρίς να έχει προμηθευτεί εισιτήριο, θα κληθεί να πληρώσει πρόστιμο το οποίο φτάνει στα 500 ευρώ.

Αρκετές είναι οι απορίες του κόσμου αναφορικά με το τι ισχύει τελικά με τα εισιτήρια διαρκείας. Το FORZAONLINE επικοινώνησε με το γραφείο του Αναπληρωτή Υπουργού Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση αναφορικά με το εν λόγω θέμα.

Η απάντηση που δόθηκε λοιπόν είναι πως για τη φετινή σεζόν δεν θα υπάρξει κάποια αλλαγή με τον τρόπο εισόδου των κατόχων των εισιτηρίων διαρκείας. Πρέπει να σημειωθεί ότι από 9/4 θα υπαχθούν και τα εισιτήρια διαρκείας στο θέμα της ταυτοπροσωπίας. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες από του χρόνου τα εισιτήρια διαρκείας θα ενταχθούν και αυτά στο wallet του GOV.

Επίσης, όπως τόνιζαν οι κύκλοι του του υφυπουργού υπάρχει στάση αναμονής προκειμένου να αποφασίσουν οι ΠΑΕ και η Super League αν θα δεχθούν τη μεταβίβαση του εισιτηρίου διαρκείας από τον κάτοχο (αυτό αφορά τη νέα σεζόν) σε κάποιον άλλο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

H… επανάσταση της FORZA

Εκτάκτως αυτή την εβδομάδα από τη Μ. Παρασκευή και στη συνέχεια κάθε Σάββατο (και όλη την εβδομάδα) οι αναγνώστες...

Στην ίδια κατηγορία