Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Το πρόγραμμα του ΠΑΟΚ πριν την Τόφας

Δημοφιλή

Μετά την επιστροφή της αποστολής του ΠΑΟΚ από την Πάτρα για το εκτός έδρας ματς με τον Προμηθέα, το γκρουπ του Φώτη Τακιανού ανανέωσε εκ νέου το «ραντεβού» του στο PAOK Sports Arena σήμερα (31.12) μετατοπίζοντας την προσοχή του στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Τόφας Μπούρσα για την τελευταία του προπόνηση για το 2023.

«Τα χρονικά περιθώρια άλλωστε είναι τέτοια, που δεν επιτρέπουν ξεκούραση, αλλά εγρήγορση και προετοιμασία ενόψει του πολύ σημαντικού αγώνα» όπως επισημάνθηκε από πλευράς Δικεφάλου, γνωστοποιώντας συν τοις άλλοις το πρόγραμμά του πριν το ματς με το τουρκικό κλαμπ.

Όπως σημειώνει η «ασπρόμαυρη» ΚΑΕ αναφορικά με την τελευταία της προπόνηση για το 2023: Λίγες ώρες μετά την επιστροφή της αποστολής του ΠΑΟΚ mateco στη Θεσσαλονίκη, οι παίκτες της ομάδας του Φώτη Τακιανού βρέθηκαν και πάλι, σήμερα το μεσημέρι, στο PAOK Sports Arena, για την τελευταία προπόνηση της χρονιάς. Τα χρονικά περιθώρια άλλωστε είναι τέτοια, που δεν επιτρέπουν ξεκούραση, αλλά εγρήγορση και προετοιμασία ενόψει του πολύ σημαντικού αγώνα με την Τόφας, την Τρίτη 2/1 στις 19:30.

Το σημερινό πρόγραμμα της ομάδας περιελάμβανε προπόνηση αποκατάστασης, ενώ οι παίκτες του ΠΑΟΚ mateco, θα βρεθούν και αύριο, ανήμερα Πρωτοχρονιάς στο γήπεδο, για την πρώτη προπόνηση της νέας χρονιάς. Αυτή θα είναι ουσιαστικά και η μοναδική προπόνηση της ομάδας, πριν τον αγώνα με την Τόφας.

H προπόνηση του ΠΑΟΚ mateco θα πραγματοποιηθεί στις 17:00 στο PAOK Spors Arena, ενώ τρεις ώρες νωρίτερα, θα προηγηθεί η προπόνηση της Τόφας. Η αποστολή της τουρκικής ομάδας αναμένεται απόψε το βράδυ στη Θεσσαλονίκη.


Τελευταία νέα

Εκπαιδευτική δράση για το Ποδόσφαιρο Σάλας από τον ΠΑΟΚ!

Σε δημοτικό σχολείο της Θεσσαλονίκης βρέθηκε αντιπροσωπεία της πρωταθλήτριας ομάδας Ποδοσφαίρου Σάλας του ΠΑΟΚ, όπου και μίλησε για το...

Στην ίδια κατηγορία