Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Το πλάνο της νέας σεζόν και ο Ιβάν

Δημοφιλή

Μετά από πρωτοβουλία του Γιώργου Σαββίδη τα στελέχη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ πραγματοποίησαν σύσκεψη με τη συμμετοχή του Ζοσέ Μπότο, του Ράζβαν Λουτσέσκου και του Χρήστου Καρυπίδη από το ποδοσφαιρικό τμήμα, αλλά και των μελών της διοίκησης, Μάκη Γκαγκάτσης, Μαρία Γκοντσάρεβα, Κυριάκου Κυριάκου και Κώστα Φωτιάδη.

Βασική επιδίωξη της σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε με πρόσκληση του γιου του Ιβάν Σαββίδη, ήταν η ανάλυση της φετινής χρονιάς και των αστοχιών της, όπου ο καθένας από τον τομέα του ανέλυσε τα δεδομένα, ενώ παράλληλα ζητήθηκαν οι απόψεις όλων για το τι χρειάζεται η ομάδα για να επιστρέψει στις επιτυχίες.

Στη σύσκεψη τέθηκαν οι προτεραιότητες που αφορούν τον σχεδιασμό του ΠΑΟΚ για τη νέα σεζόν, ενώ παράλληλα συζητήθηκε το σχέδιο που θα κατατεθεί στον ιδιοκτήτη και θα πρέπει να έχει τη σύμφωνη γνώμη όσων συμμετείχαν στην σύσκεψη και στη συνέχεια θα επικοινωνηθεί εξ αρχής με ειλικρίνεια στον κόσμο.


Τελευταία νέα

Η πρόκριση έφερε… τραπέζι στον ΠΑΟΚ!

Τραπέζι παρέθεσαν οι Αδερφοί Νικολαΐδη στην ομάδα Πόλο του ΠΑΟΚ Domus Ergo, μετά την μεγάλη πρόκριση στους ημιτελικούς Α1...

Στην ίδια κατηγορία