Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Θέλει Ντι Μαρία η Μπαρτσελόνα

Δημοφιλή

Εκεί που όλα έδειχναν ότι ο Άνχελ Ντι Μαρία θα παραμείνει στη Γιουβέντους και τη νέα σεζόν, τα δεδομένα ανατράπηκαν τις τελευταίες ώρες, με ιταλικά δημοσιεύματα να αναφέρουν ότι πιθανότατα θα αποχωρήσει ως ελεύθερος μετά την ολοκλήρωση της φετινής σεζόν.

Ως φυσικό επακόλουθο, νέα δημοσιεύματα που αφορούν το ποιος θα είναι ο επόμενος σταθμός της καριέρας του ήρθαν στο προσκήνιο, με την ισπανική «Relevo» να τον συνδέει με την Μπαρτσελόνα.

Οι «μπλαουγκράνα» είχαν ενδιαφερθεί για την απόκτησή του και το περσινό καλοκαίρι, χωρίς όμως οι δύο πλευρές να έρχονται σε συμφωνία, ωστόσο φαίνεται πως το… φλερτ αναθερμάνθηκε!

Όπως αναφέρει το εν λόγω δημοσίευμα, η Μπαρτσελόνα εξετάζει ξανά πολύ σοβαρά την περίπτωσή του, ενώ και ίδιος ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός φέρεται να… ψήνεται για μια ενδεχόμενη μετακόμιση στη Βαρκελώνη. Καθοριστικό ρόλο στη μεταγραφή αναμένεται να παίξει και ο Λιονέλ Μέσι, δεδομένης της πολύ καλής σχέσης που διατηρεί με τον Ντι Μαρία.

Παράλληλα, ο 35χρονος φέρεται να έχει ήδη στα χέρια του πρόταση από ομάδα της Σαουδικής Αραβίας, ενώ Μπενφίκα και Γαλατασαράι αναμένεται να ασχοληθούν επίσης πολύ σοβαρά με την περίπτωσή του.

O Ντι Μαρία αποτέλεσε σημαντικό… γρανάζι στη φετινή ποδοσφαιρική μηχανή του Αλέγκρι, έχοντας πραγματοποιήσει 38 εμφανίσεις με 8 γκολ και 7 ασίστ.


Τελευταία νέα

Προπόνηση χωρίς δύο για Παναθηναϊκό

Με μεσημεριανή προπόνηση στο «Γεώργιος Καλαφάτης» συνεχίστηκε σήμερα (29/03) η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον κυριακάτικο αγώνα κόντρα στον...

Στην ίδια κατηγορία