Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Το περιβραχιόνιο του ΠΑΟΚ Β΄ στον πιο έμπειρο

Δημοφιλή

Ο Κυριάκος Γιαξής έβγαλε όλη την καλοκαιρινή προετοιμασία με την πρώτη ομάδα, έκανε ντεμπούτο με τους μεγάλους και πλέον είναι ο αρχηγός του ΠΑΟΚ Β΄, στον οποίο διανύει την τρίτη του σεζόν.

Εξαιρουμένων των Κανίς και Νινούα, όπως και του νεοαποκτηθέντος Παντεκίδη, ο Σερραίος ποδοσφαιριστής είναι ο μεγαλύτερος σε ηλικία παίκτης στο ρόστερ της δεύτερης ομάδας του Δικεφάλου, αν και διανύει μόλις το 23ο έτος. Πρόπερσι και πέρσι κατέγραψε 15 και 21 συμμετοχές αντίστοιχα με τον ΠΑΟΚ Β΄, ενώ στο φετινό εντός έδρας παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης έκανε την πρώτη του εμφάνιση με τους μεγάλους, αγωνιζόμενος ως αλλαγή στα τελευταία λεπτά κόντρα στην ομάδα της Αρκαδίας.

Αγωνίζεται ως αμυντικός χαφ, έχει την ευχέρεια, ωστόσο, να παίζει και ως στόπερ. Κι ο προπονητής του ΠΑΟΚ Β΄, Αλέξανδρος Αλεξιάδης, τον χρησιμοποίησε, στο παιχνίδι της πρεμιέρας της Σούπερ Λιγκ 2 εναντίον του Απόλλωνα Πόντου, στο κέντρο της άμυνας, δίνοντας του να φορέσει και το περιβραχιόνιο του αρχηγού. Eτσι και αλλιώς, η πόρτα της πρώτης ομάδας παραμένει ανοιχτή για αυτόν και στη διάρκεια της σεζόν, ανάλογα και με τις ανάγκες, που μπορεί να προκύψουν, να συμπεριληφθεί σε κάποια αποστολή και να πάρει και χρόνο συμμετοχής.


Τελευταία νέα

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ για τον τελικό του Κυπέλλου

Η ΕΠΟ ανακοίνωσε ότι ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Άρη θα γίνει στο...

Στην ίδια κατηγορία