Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Ετοιμος για επανεκκίνηση ο Φίλων με την Κ-19

Δημοφιλή

Mετά από 7,5 μήνες απουσίας ο Ταξιάρχης Φίλων επέστρεψε σε δράση με την Κ-19, έχοντας πλέον ξεπεράσει το σοβαρό τραυματισμό του, που είχε τον περασμένο Φεβρουάριο στο εντός έδρας παιχνίδι με την αντίστοιχη ομάδα του Ολυμπιακού.

Ο 18χρονος αμυντικός χρησιμοποιήθηκε ως αλλαγή στο τελευταίο δεκάλεπτο του εκτός έδρας παιχνιδιού της προπερασμένης αγωνιστικής με τον ΠΑΣ Γιάννινα κι έτσι πήρε τέλος η πολύμηνη αναμονή για την επιστροφή του σε επίσημα παιχνίδια. Στο παιχνίδι της 5ης Φεβρουαρίου είχε υποστεί ρήξη χιαστού, κάτι που είχε ως συνέπεια να χάσει το υπόλοιπο της περσινής σεζόν, κι ενώ μέχρι τότε ήταν βασικό στέλεχος της ομάδας νέων του ΠΑΟΚ, έχοντας στο ενεργητικό του δεκατέσσερις συμμετοχές και τέσσερα γκολ.

Επιπλέον, ο Φίλων, που μπορεί ν’ αγωνίζεται και ως δεξί μπακ και ως κεντρικός αμυντικός, δεν μπόρεσε εκ των πραγμάτων να ενισχύει την προσπάθεια της εθνικής νέων στην τελική φάση του πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Όλα αυτά, βέβαια, ανήκουν στο παρελθόν για τον 18χρονο παίκτη (με καταγωγή από τη Αγία Αννα Λιβαδειάς), ο οποίος, μπαίνοντας στον 5ο χρόνο παρουσίας του στην ακαδημία του ΠΑΟΚ, είναι αποφασισμένος να καλύψει γρήγορα το χαμένο έδαφος και να διεκδικήσει ξανά τη θέση του στην αρχική ενδεκάδα.


Τελευταία νέα

Το FORZA ONLINE απεργεί!

Το FORZA ONLINE συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που προκήρυξε η ΕΣΗΕΜΘ. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΕΣΗΕΜ-Θ, σε συντονισμό με την ΠΟΕΣΥ...

Στην ίδια κατηγορία