Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Το πάρτι που έγραψε ιστορία! (video)

Δημοφιλή

Σαν σήμερα πριν από έξι χρόνια, ο ΠΑΟΚ έστησε πάρτι στην Τούμπα απέναντι στον Παναθηναϊκό, διαλύοντας τον με 4-0.

Σε εκείνο το παιχνίδι για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League, ο Δημήτρης Πέλκας έδωσε από νωρίς το σύνθημα με ένα εκπληκτικό μακρινό πλασέ που δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Διούδη, για το 1-0. Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Έλληνας μεσοεπιθετικός ήταν και πάλι αυτός που πλήγωσε την άμυνα του «Τριφυλλιού», γράφοντας το 2-0. Στο 68ο λεπτό της αναμέτρησης, ο Ινσούα έκανε χέρι σε σουτ του Μαουρίτσιο, με τον διαιτητή να δείχνει την άσπρη βούλα και την δεύτερη κίτρινη στον αμυντικό των πρασίνων. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Ευθύμης Κουλούρης που ευστόχησε για το 3-0 και έδωσε διαστάσεις θριάμβου στην νίκη του ΠΑΟΚ. Το κεράσακι στην τούρτα έβαλε ο Πρίγιοβιτς, που πέρασε ως αλλαγή και στο 76′ διαμόρφωσε το τελικό 4-0. Μοναδικό μελανό σημείο για τον ΠΑΟΚ, η αποβολή του Μακ στο 79′, με τις δύο ομάδες να ολοκληρώνουν τον αγώνα με δέκα παίκτες.

Αυτή η νική αποδείχθηκε ιστορική, καθώς ήταν η μεγαλύτερη εντός έδρας στο πρώταθλημα ενάντια στον συγκεκριμένο αντίπαλο. Δυστυχώς για τον ΠΑΟΚ, εκείνη η χρονιά στιγματίστηκε από την κλοπή του πρωταθλήματος, με τον Δικέφαλο να τερματίζει στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας, εξαιτίας των μηδενισμών κόντρα σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ.

ΠΑΟΚ (Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Μαλέζας, Κρέσπο, Κάνιας 58’ Τσίμιροτ), Μαουρίσιο, Λημνιός (82’ Κάμπος), Πέλκας, Μακ, Κουλούρης (73’ Πρίγιοβιτς).

Παναθηναϊκός (Ουζουνίδης): Διούδης, Κουτρουμπής, Μολέντο, Ινσούα, Γιόχανσον (46’ Χίλιεμαρκ), Κολοβέτσιος, Κουρμπέλης, Καμπέσας, Λουντ, Βιγιαφάνες (85’ Δώνης), Άλτμαν (68’ Χουλτ).

Παρακάτω τα στιγμιότυπα του παιχνιδιού:


Τελευταία νέα

Η στιγμή της ισοφάρισης του ΠΑΟΚ… από μέσα (video)

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Γιάννη Κωνσταντέλια, ο ΠΑΟΚ κατάφερε να... λυγίσει την ΑΕΚ στο γήπεδο της Τούμπας, όπου και...

Στην ίδια κατηγορία