Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 16 Μαΐου, 2024

Να συνεχίσει το νικηφόρο σερί του

Δημοφιλή

Για την 7η αγωνιστική της Volley League ανδρών, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου και ώρα 17:00, στο PAOK Sports Arena, τον ΑΟΠ Κηφισιάς.

Ο Δικέφαλος προέρχεται από την πρόκριση στους «4» του Λιγκ Καπ «Νίκος Σαμαράς», μετά την επικράτησή του με 3-1 επί του Άθλου Ορεστιάδας, αποτέλεσμα το οποίο διεύρυνε το νικηφόρο σερί του στους πέντε αγώνες, σε πρωτάθλημα, Ευρώπη και Λιγκ Καπ.

Απέναντί του, ο ΑΟΠ Κηφισιάς, ο οποίος ηττήθηκε από τον Μίλωνα με 1-3 για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος, και μετρά πέντε σερί αρνητικά αποτελέσματα σε πρωτάθλημα και Ευρώπη.

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί μέσω του ESAP TV.

Οι τιμές είναι οι εξής:

Γενική είσοδος: 5€
VIP: 10€
VIP Lounge: 50€ (Εισιτήριο κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης με το 2310988000)

Για το παιχνίδι απέναντι στον ΑΟΠ Κηφισιάς, ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Γιόσκο Μιλενκόσκι, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Το παιχνίδι κόντρα στη Κηφισιά είναι πολύ σημαντικό, ώστε να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις και τα καλά αποτελέσματα. Παρά το γεγονός πως η Κηφισιά δεν έχει ακόμα πόντο στο πρωτάθλημα, δεν θα πρέπει αυτό να μας εφησυχάσει. Είναι μία πολύ καλή ομάδα με εξαιρετικά ατομικά χαρακτηριστικά. Στα παιχνίδια τους είχαν καλές στιγμές, και αυτό αποδεικνύει την ποιότητα τους. Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι και να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Αυτός είναι ο μοναδικός δρόμος προς την επιτυχία».


Τελευταία νέα

Νεραντζάκης: «Δύσκολο να επανέλθεις»

Ο Παναθηναϊκός έκανε το 1-0 στη σειρά των προημιτελικών της Basket League, κερδίζοντας τον ΠΑΟΚ mateco με 84-66 στο...

Στην ίδια κατηγορία