Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Το πάλεψε στο ΟΑΚΑ ο ΠΑΟΚ, αλλά

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ έδωσε τη δική του μάχη κόντρα στον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, όπου και γνώρισε τελικά την ήττα με 77-67.

Οι γηπεδούχοι πήραν από νωρίς προβάδισμα στην αναμέτρηση, καθώς στα μισά του πρώτου δεκαλέπτου ήταν εννιά πόντους μπροστά (13-4). Η ομάδα του Άρη Λυκογιάννη στάθηκε αξιοπρεπώς στα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού, ωστόσο φορτώθηκε αρκετά φάουλ, έτσι ώστε να κερδίσουν αρκετές βολές οι παίκτες του Πρίφτη και να πάρουν προβάδισμα τελικών έξι πόντων στο φινάλε της πρώτης περιόδου.

Βελτιωμένος εμφανίστηκε ο ΠΑΟΚ στη δεύτερη περίοδο, μειώνοντας αρκετά τη διαφορά χωρίς να δίνει χώρους στους πράσινους για να απομακρυνθούν. Ωστόσο στα μισά του δεκαλέπτου ο Παναθηναϊκός έτρεξε σερί 13-0 και άφησε πολύ πίσω την ομάδα του Λυκογιάννη (42-26). Με κορυφαίο τον Ρίβερς σε αυτή την περίοδο, ο Δικέφαλος κρατήθηκε σε καλά επίπεδα δεδομένου της διαφοράς ποιότητας και μείωσε πριν το ημίχρονο (44-31).

Αν και οι γηπεδούχοι υπέπεσαν σε αρκετά λάθη, επτά έναντι πέντε των «ασπρόμαυρων», ωστόσο ο ΠΑΟΚ mateco δεν τα εκμεταλλεύτηκε και έμεινε πίσω στο σκορ. Με φόρα μπήκε ο Παναθηναϊκός στην τρίτη περίοδο τρέχοντας σερί 9-0 και παίρνοντας προβάδισμα 20 πόντων (53-33) στα μισά του δεκαλέπτου.

Οι παίκτες του Λυκογιάννη προσπάθησαν να βρουν λύσει από τα 6.75, ωστόσο τα ποσοστά της ομάδας ήταν απογοητευτικά πριν το τέλος του τρίτου δεκαλέπτου με μόλις 25% (5/20). Η διαφορά έφτασε στους 21 πόντους (60-39), ωστόσο με κορυφαίο τον Βασίλη Τολιόπουλο μείωσε τη διαφορά, καθώς ο Έλληνας γκαρντ πέτυχε οκτώ σερί πόντους (60-45). Η διαφορά των 15 πόντων έμεινε μέχρι το τέλος της τρίτης περιόδου (63-48), με τους «ασπρόμαυρους» να κάνουν βρίσκουν περισσότερες επιθετικές λύσεις από κάθε άλλο δεκάλεπτο μέχρι εκείνο το σημείο του παιχνιδιού.

Ο Δικέφαλος κατάφερε να φορτωθεί πέντε φάουλ σε λιγότερο από δύο λεπτά, γεγονός που δημιούργησε προβλήματα στην ομάδα μέχρι το τέλος του αγώνα. Μάλιστα, μέσα σε τρία λεπτά αποβλήθηκε ένας από τους διακριθέντες του «ασπρόμαυρου» στρατοπέδου, διότι ο Ζερμέιν Λοβ συμπλήρωσε πέντε φάουλ.

Παρόλα αυτά, η ομάδα του Άρη Λυκογιάννη έπαιξε απελευθερωμένα στο τέταρτο δεκάλεπτο μειώνοντας στους εννιά τη διαφορά (73-64) με τους Γκριν και Τολιόπουλο να ξεχωρίζουν στα τελευταία λεπτά. Ο ΠΑΟΚ έπαιξε καλή άμυνα στο τελευταίο δεκάλεπτο, ενώ βρήκε επιθετικές λύσεις στο περιφερειακό σουτ, ροκανίζοντας τη διαφορά. Ο αγώνας ολοκληρώθηκε με τρίποντο του Τολιόπουλου, διαμορφώνοντας το τελικό 77-67.

Αρχική πεντάδα ΠΑΟΚ: Μάντζαρης, Λοβ, Γιάνκοβιτς, Ρίβερς, Λι

Επιμέρους σκορ ανά περίοδο

1η: 22-16
2η: 22-15
3η: 19-17
4η: 14-16

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Στη Γ’ Εθνική ο Ολυμπιακός Β, δύσκολη η παραμονή του ΠΑΟ Β

Ο Ολυμπιακός Β’ έμεινε στην ισοπαλία με το Αιγάλεω (1-1) εκτός έδρας και έμεινε πίσω στην τελευταία θέση των...

Στην ίδια κατηγορία