Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Ήττα στην Κοζάνη για τον… αλλαγμένο ΠΑΟΚ Β

Δημοφιλή

Την ήττα με 3-1 στην Κοζάνη γνώρισε ο ΠΑΟΚ Β, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής των Play Out της Super League 2.

Η ομάδα του Αλέξη Αλεξιάδη έχοντας εξασφαλίσει την παραμονή της στην κατηγορία παρουσιάστηκε με αρκετές αλλαγές κόντρα στην Κοζάνη, με τον τεχνικό του Δικεφάλου να βρίσκει την ευκαιρία να δει κι άλλους ποδοσφαιριστές από το ρόστερ του στη βασική ενδεκάδα.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν στο παιχνίδι πιο δυνατά, έχοντας κίνητρο καθώς παλεύουν για την αποφυγή του υποβιβασμού, χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να καταφέρουν να απειλήσουν ιδιαίτερα την εστία του.

Μάλιστα, με τη συμπλήρωση 27′ λεπτών ο Δικέφαλος ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ, εκμεταλλευόμενος μια στημένη μπάλα.

Πιο συγκεκριμένα, ο Νίκολας Κουαλιάτα εκτέλεσε κόρνερ, με τον Δημήτρη Πανίδη να βρίσκεται στην πορεία της μπάλας και να την στέλνει στα δίχτυα με σουτ, για να δώσει προβάδισμα στους «ασπρόμαυρους».

Μετά το τέρμα του Δικεφάλου οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να ανεβάσουν την πίεση τους, με τον ΠΑΟΚ Β να αντέχει, μέχρι, σχεδόν, το τέλος του ημιχρόνου.

Τότε ο Καλλέργης ήταν αυτός που εκμεταλλεύτηκε μια στημένη μπάλα για να νικήσει τον Μοναστηρλή, και να γράψει το 1-1, στο 45+1′, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν έτσι στα αποδυτήρια.

Με αλλαγή ξεκίνησε το δεύτερο μέρος ο Αλέξης Αλεξιάδης, αφού πέρασε στη θέση του Κουαλιάτα τον Τσοπούρογλου.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν στο δεύτερο ημίχρονο με σκοπό να πιέσουν για να βρουν το γκολ της ανατροπής, με τον Δικέφαλο να μην μπορεί να βρει τις δικές του στιγμές στο παιχνίδι.

Τελικά στο 59′ ο Γραμμένος ήταν αυτός που νίκησε τον Μοναστηρλή για να ανατρέψει την κατάσταση, και να δώσει το προβάδισμα στην Κοζάνη, πριν τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα.

Ο ΠΑΟΚ Β έφερε από τον πάγκο αρχικά τους Κανίς και Κωττά, και στη συνέχεια τον Σπυράκο, σε μια προσπάθεια να αλλάξει την εικόνα του αγώνα, ωστόσο οι γηπεδούχοι κατόρθωσαν να διατηρήσουν το προβάδισμα τους, αλλά και να «τελειώσουν» το παιχνίδι, με μια κεφαλιά του Σουλιώτη στο 82′, όπου διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ Β:

Μοναστηρλής, Τασιούρας, Δεληγιάννης, Μανωλιούδης (60′ Κωττάς), Παναγιώτου (72′ Σπυράκος), Τσίκος, Γρόσδης, Ρουμιάντσεβ (84′ Δαρέλας) , Σμυρλής, Κουαλιάτα (46′ Τσοπούρογλου), Πανίδης (60′ Κανίς).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Κωνσταντέλιας: «Θέλεις να κλάψεις από χαρά!»

Από την υπέροχη ενέργεια του Κωνσταντέλια άρχισε το δεύτερο και νικητήριο γκολ του ΠΑΟΚ. «Δεν ξέρω πως να νιώσω… Χαίρομαι...

Στην ίδια κατηγορία