Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

«Να δείξουμε την αξία μας»

Δημοφιλή

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ ολοκληρώνει σήμερα τις υποχρεώσεις της για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος με το εντός έδρας παιχνίδι εναντίον του Παναθηναϊκού. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στη Μίκρα και θ’ αρχίσει στις 19.00.

«Θα είναι ένα δυνατό ματς απέναντι στον Παναθηναϊκό. Πρόκειται για μία ομάδα η οποία είναι δυνατή, βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας και προέρχεται από την κατάκτηση του κυπέλλου» τόνισε ο Μάρκο Φενόλιο (acpaok.gr), προσθέτοντας: «Είμαστε έτοιμοι για αυτό το παιχνίδι, παίζουμε στην έδρα μας, και θα προσπαθήσουμε να βάλουμε τα δυνατά μας για να δημιουργήσουμε πίεση στον Παναθηναϊκό. Για εμάς είναι ένα σημαντικό τεστ, διότι θέλουμε να δείξουμε ποιο είναι το επίπεδο μας. Θα βγάλουμε χρήσιμα συμπεράσματα για το αν είμαστε έτοιμοι να παλέψουμε για το πρωτάθλημα, ή θα χρειαστεί να βελτιώσουμε ακόμα περισσότερα πράγματα. Είμαι αισιόδοξος, διότι τις τελευταίες μέρες δουλεύουμε πολύ σκληρά. Είμαι χαρούμενος που βρισκόμαστε σε καλή αγωνιστική φόρμα και ανυπομονώ για το παιχνίδι».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Το FORZA ONLINE απεργεί!

Το FORZA ONLINE συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που προκήρυξε η ΕΣΗΕΜΘ. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΕΣΗΕΜ-Θ, σε συντονισμό με την ΠΟΕΣΥ...

Στην ίδια κατηγορία