Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Το μήνυμα του Παντακίδη στους Κυπελλούχους (pic)

Δημοφιλή

Στο πλευρό της ομάδας μετά το χαμένο πρωτάθλημα στέκεται ο Γιάννης Παντακίδης, με τον άλλοτε αρχηγό της ομάδας βόλεϊ του ΠΑΟΚ να εστιάζει στην προσπάθεια των «ασπρόμαυρων» τη φετινή σεζόν.

Ο Δικέφαλος ηττήθηκε από τον Ολυμπιακό στο «PAOK Sports Arena» με 0-3 με τους Πειραιώτες να κάνουν το 3-1 στη σειρά και να κατακτούν τον τίτλο της Volley League, με το σύνολο του Γιόσκο Μιλενκόσκι μάλιστα να χειροκροτείται από τον κόσμο, παρά την απογοήτευση.

Το δικό του μήνυμα έστειλε και ο Γιάννης Παντακίδης, με τον άλλοτε αρχηγό των «ασπρόμαυρων» να ευχαριστεί την ομάδα αλλά και τον έμπειρο προπονητή της για τη διατήρηση των σκήπτρων στο Κύπελλο Ελλάδος.

«Σήμερα χάθηκε ένα ματς… Ένα ματς που αν κερδίζαμε θα μπορούσαμε να πάμε στην Αθήνα να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα σ’ έναν τελευταίο αγώνα… Δυστυχώς η ομάδα μας δεν τα κατάφερε.

Εγώ προσωπικά θέλω να πω ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σ’ αυτούς τους ΜΑΓΚΕΣ που χάρισαν στον ΠΑΟΚ φέτος το κύπελλο… συγχαρητήρια στον λαό. Είμαι περήφανος που πριν κάποια χρόνια βοήθησα και εγώ τον ΠΑΟΚ να κατακτήσει τίτλους», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δείτε το post:


Τελευταία νέα

ΣOK για Ισπανία: Κίνδυνος αποκλεισμού από όλες τις διοργανώσεις

Η UEFA και η FIFA έθεσαν τελεσίγραφο για την Παρασκευή (30/04) στην ισπανική κυβέρνηση για διευκρινίσεις λόγω έρευνας για...

Στην ίδια κατηγορία