Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

Το μήνυμα στον Αουγκούστο

Δημοφιλή

Παραμονή της πρώτης αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ, ο Ράζβαν Λουτσέσκου μίλησε στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου και μέσα σε όλα αναφέρθηκε στην περίπτωση του Ντούγκλας Αουγκούστο.

Υπενθυμίζεται πως για τον Βραζιλιάνο χαφ, που λόγω της περσινής αποβολής του με τη Λέφσκι δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο πρώτο παιχνίδι με τους Ισραηλινούς, κατέφθασαν δύο προτάσεις από τη Ναντ, ύψους 3.5 και 5 εκατομμυρίων ευρώ, οι οποίες απορρίφθηκαν αμφότερες από τον Δικέφαλο.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου δεν έκρυψε την εκτίμηση του για τον Ντούγκλας, υπογραμμίζοντας πως αποτελεί έναν εκ των κορυφαίων ποδοσφαιριστών που έχει προπονήσει, μιλώντας και για τις προτάσεις της γαλλικής ομάδας.

Πιο συγκεκριμένα είπε:

«Με τον Ντούγκλας έχω πάρα πολύ καλή σχέση. Είναι από τους καλύτερους παίκτες που έχω προπονήσει. Το γεγονός ότι υπάρχει μια πρόταση φυσικά δεν μπορεί να είναι αμελητέο. Όμως υπάρχει μια κατάσταση εδώ στην οποία όλοι τον εκτιμούν. Δεν θέλω να κάνω κάποιο άλλο σχόλιο ώστε να συγκεντρωθούμε όλοι μαζί στο αυριανό παιχνίδι».


Τελευταία νέα

«Επιστρέψαμε σε… εργοστασιακές ρυθμίσεις»

Για τον τρίτο ημιτελικό της Α1 Χάντμπολ γυναικών, ο ΠΑΟΚ mαteco αντιμετώπισε τον ΑΕΣΧ Πυλαίας, επικρατώντας με 26-19 και με 2-1 νίκες, έχοντας «καρπωθεί» την πρόκριση...

Στην ίδια κατηγορία