Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

«Το καλύτερο συναίσθημα»

Δημοφιλή

Δύο γκολ και μια ασίστ ήταν ο απολογισμός του Αντόνιο Τσόλακ στη χθεσινή εντός έδρας νίκη της Μάλμε επί της Κάλμαρ με 3-1.

βρήκε δίχτυα στο ματς της Μάλμε με την Κάλμαρ πετυχαίνοντας το δεύτερο τέρμα της ομάδας του, ενώ νωρίτερα είχε δώσει ασίστ στο πρώτο γκολ της Σουηδικής ομάδας.

Μέχρι το χθεσινό παιχνίδι, ο Κροάτης φορ μετρούσε μόνο ένα γκολ σε πέντε ματς με τη σουηδική ομάδα, χωρίς όμως αυτό το γεγονός να τον έχει απογοητεύσει.

«Είναι πάντα σημαντικό για έναν επιθετικό να σκοράρει, αυτό είναι το καλύτερο συναίσθημα. Προσπαθώ πάντα να δώσω κάτι από τον εαυτό μου. Νομίζω ότι κάναμε μια πολύ καλή ομαδική προσπάθεια» δήλωσε ο Τσόλακ μετά τη νίκη της ομάδας του επί της Κάλμαρ.

Και συμπλήρωσε: «Προσπαθώ να παίξω όλο και καλύτερα, γιατί ως παίκτης θέλω πάντα να παίζω στην κορυφή. Ξέρω ότι η σκληρή δουλειά θα αποδώσει και εγώ ως παίκτης έχω εργαστεί με αυτόν τον τρόπο καθ ‘όλη τη διάρκεια της καριέρας μου. Σήμερα (σ. σ. χθες) είμαι πολύ χαρούμενος που σκόραρα δύο γκολ και έδωσα μια ασίστ.

Ο Κροάτης έγινε αλλαγή για πρώτη φορά από τότε που πήγε στη Μάλμε. «Είμαι πολύ καλά προετοιμασμένος και αισθάνομαι πολύ καλά. Εντάξει, ο προπονητής μ΄ έβγαλε νωρίτερα για ξεκούραση πριν από την Πέμπτη. Θέλω να συνεχίσω τη σκληρή δουλειά για τους επόμενους δύο αγώνες. Έχουμε μπροστά μας μεγάλα ματς με στόχο να τα ολοκληρώσουμε με επιτυχία» σχολίασε,

Την Πέμπτη η Μάλμε, που βρίσκεται στη 2η θέση με 14 βαθμούς (δύο λιγότερους από την πρωτοπόρο Τζουργκάρντεν) παίζει ξανά στην έδρα της, φιλοξενώντας την Ελφσμποργκ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Η πρόκριση έφερε… τραπέζι στον ΠΑΟΚ!

Τραπέζι παρέθεσαν οι Αδερφοί Νικολαΐδη στην ομάδα Πόλο του ΠΑΟΚ Domus Ergo, μετά την μεγάλη πρόκριση στους ημιτελικούς Α1...

Στην ίδια κατηγορία