Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Το κάλεσμα των Σ.Φ. ΠΑΟΚ για την πρεμιέρα του μπάσκετ

Δημοφιλή

Οι οργανωμένοι οπαδοί του ΠΑΟΚ απεύθυναν κάλεσμα σε όλους τους φίλους του Δικεφάλου, προκειμένου να δώσουν βροντερό παρών στο Παλατάκι για την πρεμιέρα της Basket League και την αναμέτρηση με τον Προμηθέα. Οι ΣΦ ΠΑΟΚ, τόνισαν ότι πρέπει να στηριχθεί η μεγάλη προσπάθεια της ΚΑΕ για εξάλειψη των χρεών, ενώ παράλληλα ενημέρωσαν ότι σε ένδειξη πένθους για τα έξι αδικοχαμένα αετόπουλα δεν θα αναρτηθούν πανό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

«Η ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ ξεκινάει τις αγωνιστικές υποχρεώσεις για το πρωτάθλημα αύριο Σάββατο στις 20:15. Καλείται όλος ο λαός να δώσει βροντερό παρών αύριο στο Παλατάκι και να στηρίξει την ομάδα!

Ο ΠΑΟΚ πλησιάζει όλο και πιο πολύ στην κάθαρση από χρέη που δημιούργησαν οι προηγούμενες διοικήσεις γι’ αυτό είναι υποχρέωση μας να στηρίξουμε τον πρόεδρο Κύριο Χατζόπουλο και τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης σε αυτή τη πολύ μεγάλη προσπάθεια που κάνουν και όλοι μαζί να συνδράμουμε για ένα καλύτερο μέλλον χωρίς χρέη!

Για όσους θέλουν να προμηθευτούν εισιτήρια διαρκείας, ενημερώνουμε πως θα υπάρχει κανονικά εκδοτήριο έξω από το γήπεδο.

Υπενθυμίζουμε επίσης πως την ημέρα του αγώνα στο Παλατάκι δε θα κρεμαστούν πανιά των συνδέσμων παρά μόνο των παιδιών που χάθηκαν στα Τέμπη».


Τελευταία νέα

Η Ντόρτμουντ πέταξε έξω την Παρί και πήγε τελικό

Με γκολ του Χούμελς, πέντε λεπτά μετά την έναρξη του β΄ μέρους, η Μπορούσια Ντόρτμουντ νίκησε εκτός έδρας την...

Στην ίδια κατηγορία