Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Ρεάλ: Προβλήματα μεταξύ Αντσελότι και Μόντριτς

Δημοφιλή

Σκάει “βόμβα” στη Ρεάλ Μαδρίτης με τον Λούκα Μόντριτς. Ο Κροάτης μέσος φέρεται να είναι δυσαρεστημένος με τη μεταχείριση που λαμβάνει στη φετινή σεζόν από τον Κάρλο Αντσελότι. Ο ίδιος ο Καρλέτο αναφέρθηκε στον Μόντριτς στις τελευταίες συνεντεύξεις τύπου, πριν και μετά την αναμέτρηση με τη Νάπολι για το Τσάμπιονς Λιγκ, στην οποία οι “Μερένγκες” επικράτησαν με σκορ 2-3.

Συγκεκριμένα, ο Ιταλός τεχνικός δήλωσε ότι ο 38χρονος πια, κεντρικός μέσος, “είναι θυμωμένος” με τον περιορισμένο χρόνο συμμετοχής που έχει στην τρέχουσα περίοδο. Μάλιστα, τα ισπανικά μέσα κάνουν λόγο για μια υπόσχεση του Αντσελότι προς τον Μόντριτς το καλοκαίρι, όταν ήταν ανοικτό ακόμα το θέμα της ανανέωσής του και υπήρχαν σημαντικές προτάσεις για τον ίδιο, από Σαουδική Αραβία και Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής.

Τότε, ο Καρλέτο διεμήνυσε στον Μόντριτς ότι ο ρόλος του στην ομάδα δε θα αλλάξει, από εκείνον που είχε τα τελευταία χρόνια, θα παραμείνει σημαντικός, αλλά θα χρειαστεί να εμπλακεί και στο γενικότερο ροτέισον κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Σπάνια παίζει βασικός πλέον

Αν κοιτάξουμε τα στατιστικά του Κροάτη μέσου στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, πολλοί θα πουν ότι έχει δίκιο να “γκρινιάζει”. Μόλις τρία παιχνίδια έχει χρησιμοποιηθεί στο αρχικό σχήμα, δύο εξ αυτών για το πρωτάθλημα και ένα στο Τσάμπιονς Λιγκ. Αυτό δείχνει ότι πλέον υπολογίζεται ως ένα παίκτης του ροτέισον για να δίνει ανάσες στους βασικούς και όχι ως ένας από εκείνους με τους οποίους αρχίζει η ενδεκάδα.

Επίσης, σημαντικό να αναφερθεί ότι σε κανένα από τα παιχνίδια στα οποία ξεκίνησε, δεν έβγαλε το 90λεπτο, έγινε αλλαγή και στα δύο της Λα Λίγκα και στο πρώτο ματς του Τσάμπιονς Λιγκ, με την Ουνιόν Βερολίνου στο “Σαντιάγο Μπερναμπέου”. Έχει παίξει πρακτικά στο 33% των συνολικών λεπτών που θα μπορούσε, φέτος.

Ο Καρλέτο ξεκινά με τη νέα γενιά μέσων

Ήδη από το καλοκαίρι, όταν η Ρεάλ Μαδρίτης έφερε τον Τζουντ Μπέλινγκχαμ στην Ισπανία, όλα τα μέσα έγραφαν ότι οι “Μπλάνκος” έχουν πλέον την τετράδα μέσων του μέλλοντος, η οποία απαρτίζεται από τους Τσουαμενί, Καμαβινγκά, Μπέλινγκχαμ και Βαλβέρδε. Αυτούς θεωρεί βασικούς φέτος ο Αντσελότι, διότι σε σύγκριση με τους Μόντριτς, Κρόος που αποτελούν τις “παλιοσειρές”, βγάζουν ενέργεια, τρεξίματα, πάθος, αλλά και ποιότητα.

Υπολογίζει Μόντριτς-Κρόος αλλά ξεχωριστά

Στην ίδια κατηγορία με τον Μόντριτς, ανήκει και ο Τόνι Κρόος. Ο Γερμανός μέσος, ήταν επίσης ερωτηματικό αν θα συνεχίσει την καριέρα του στη Ρεάλ το καλοκαίρι, υπήρχαν σκέψεις ακόμα και να σταματήσει το ποδόσφαιρο.

Τελικά, ανανέωσε το συμβόλαιό του για ακόμα έναν χρόνο και αντίθετα με τον Κροάτη, φαίνεται να έχει αποδεχτεί το ρόλο του στην ομάδα. Βέβαια, να σημειωθεί εδώ, ότι ο Κρόος είναι μικρότερος κατά πέντε χρόνια από τον Μόντριτς. Ο Αντσελότι μπορεί να τους θεωρεί παίκτες-κεφάλαιο για τη “Βασίλισσα” όμως δεν πιστεύει ότι είναι καλό για την ομάδα να βρίσκονται ταυτόχρονα στον αγωνιστικό χώρο.

Είναι ενδεικτικό ότι μετά το ντέρμπι της Μαδρίτης με την Ατλέτικο και τη μοναδική ήττα της Ρεάλ φέτος, με 3-1, δεν τους χρησιμοποιεί πλέον μαζί. Ο Μόντριτς έπαιξε μόνο στο παιχνίδι με τη Νάπολι από τότε, αντικαθιστώντας τον Κρόος στο δεύτερο ημίχρονο. Τα συμβόλαια και των δύο, λήγουν το καλοκαίρι του 2024 και μάλλον δε θα συνεχίσουν την καριέρα τους στην ισπανική πρωτεύουσα.


Τελευταία νέα

Εστειλαν ηχηρό κοινωνικό μήνυμα

Φορώντας λευκά μπλουζάκια στα οποία αναγράφονταν πάνω το μήνυμα "όλες απαντάμε, αν αγγίζεις μία", εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο οι...

Στην ίδια κατηγορία