Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Το φοβερό post του Άλι Σαμάτα (pic)

Δημοφιλή

Μπορεί να μην κατάφερε να χρηστεί σκόρερ ο Αλί Σαμάτα στον χθεσινό (17/12) αγώνα του ΠΑΟΚ κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, ωστόσο τα κέρδη του από την αναμέτρηση ήταν… πολλαπλά.

Ο Τανζανός επιθετικός βρέθηκε στην αρχική ενδεκάδα της αναμέτρησης και αποχώρησε στο τελευταίο λεπτό της κανονικής διάρκειας, δίνοντας τη θέση του στον 17χρονο Στέφανο Τζίμα. Ο Σαμάτα βρέθηκε αρκετές φορές σε θέση για γκολ, ωστόσο δεν έφτασε στην επίτευξη κάποιου τέρματος. Αυτό, βέβαια, είναι κάτι που δεν ανησυχεί τον 30χρονο σέντερ φορ.

«Μπορεί να μην σκόραρα, δε με ανησυχεί, το γκολ θα έρθει. Στόχος δικός μου και των συμπαικτών μου ήταν να πάρουμε τη νίκη. Θέλω να είμαι πάντα διαθέσιμος για την ομάδα, να κυνηγάω κάθε μπάλα. Φυσικά και για τον επιθετικό μετράει το γκολ, αλλά εμείς δε σκεφτόμαστε έτσι. Πρέπει να δίνουμε λύσεις σε κάθε συμπαίκτη μας, να δίνουμε χώρους και στο τέλος να απολαμβάνουμε τις νίκες που έρχονται», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Τανζανός επιθετικός στην κάμερα της NOVA. Μετά το τέλος του αγώνα, ο Αλί Σαμάτα έστειλε το δικό του μήνυμα στα social media, κάνοντας αναφορά στα… κέρδη του αγώνα.

«Μία ασίστ, ένα φιλί, καθόλου άσχημα. Πάμε στο επόμενο», έγραψε χαρακτηριστικά ο Σαμάτα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, δημοσιεύοντας παράλληλα μια φωτογραφία με τον Τόμας Μουργκ, που τον φιλάει.

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση του Σαμάτα στο Instagram:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mbwana Samatta (@samagoal77)


Τελευταία νέα

Για την κούπα με… σεβασμό στον αντίπαλο!

Από το βράδυ της 21ης Απριλίου 2019, όταν ο κατέκτησε μαθηματικά και γιόρτασε το 3ο πρωτάθλημα της ιστορίας του,...

Στην ίδια κατηγορία